Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja wazlam 98 kg
teraz 78 .. chcialaby bardzo dobic do 65 ale nie wiem czy mi sie to uda.. zawsze zatrzymuje sie na max 70 -
Ania_84 wrote:nooo ta to przesadzala ze wszyskim.. akurat slub mieli jak byla w 6 miesiacu .. to po slubie codzien z bombonierkami. sama mi mowila ze do 6 miesiaca to malo przytyla ale pozniej nie wiem czy jeszcze dodatowo cos doslzo..ale faktycznie 30 kg .. po porodzie trudno jej bylo wrocic do normlanej wagi..
mala ma juz 3 latka . a jej zostalo jesczze 10 kgdotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:to może się razem będziemy dopingować, zachęcać i krzyczeć nie żryj tyle
-
nick nieaktualny
-
dotik no co ty tabliczke .. oojjjj
ale cie pociesze mojM jak siadzie to i potrafi dwie opierdzielic ;Pdotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ty........cholero!!!!!!!!! Jak moglas!!!!!!!!! Nie wybacze ci tego
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dotik no co ty tabliczke .. oojjjj
ale cie pociesze mojM jak siadzie to i potrafi dwie opierdzielic ;P -
gigsa wrote:ja to kiedys sobie kupiłam mniejsze jeansy i tak sie motywowałam, no i dało skutek, ale potem znów wróciło, bo zaczęłam wpier...
Moj stary zaczal tyc teraz...zreszta mi sie tez przybralo, ale to pierwszy raz, ale to nieduzo jeszcze....w kazdym razie....moj stary przybral na wadze pierwszy raz odkad sie znamyi niestety robi sie podobny do swojego ojca...nie lubie
ale dobrze ze przytyl bo za chudy byl, ale juz mi sie nie podoba hahahaha mus go odchudzic hahahaha
dotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Moj stary zaczal tyc teraz...zreszta mi sie tez przybralo, ale to pierwszy raz, ale to nieduzo jeszcze....w kazdym razie....moj stary przybral na wadze pierwszy raz odkad sie znamy
i niestety robi sie podobny do swojego ojca...nie lubie
ale dobrze ze przytyl bo za chudy byl, ale juz mi sie nie podoba hahahaha mus go odchudzic hahahaha
a nie chodzi do kibla juz tak często ? -
nick nieaktualnyHej, jestem. Niedawno dotarłam do domu, a w telefonie nie mam neta. Lekarka stwierdziła, że przy cyklach 32-33 dniowych progesteron powinno się robić w 22-23dc. Ja robiłam w 25 i już mógł być spadkowy. Ginekologicznie wszystko w porządku. W sumie to zastanowiło mnie jedno - mam pęcherzyk na jajniku 25mm
ale z szoku nie dopytałam co to... Wie coś ktoś? Bo ja zielona jestem. A tak poza tym to wszystko w porządku.
-
gigsa wrote:ja to kiedys sobie kupiłam mniejsze jeansy i tak sie motywowałam, no i dało skutek, ale potem znów wróciło, bo zaczęłam wpier...
heheheu mnie to nie działa, ja i tak chodzę w za ciasnych spodniach, bo innych nie mam, a większych sobie nie kupię bo to będzie jak przyzwolenie do roztycia się... kupiłam ostatnio przepiękny żakiet, rozmiarze 34, zapłaciłam ponad dwie stówy i co? w zasadzie to nie mogę go zapiąć
miało mnie to zmotywować, a żakiet sobie spokojnie wisi w szafie. no kopytka opadają, jestem łosiem!
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.