Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha ..moj teraz troche schudl..jesli chodzi o brzuszek ale wypelnil sie na buzi.. i wszyscy mowia ze o niego dbam
a tak serio to ja przyznm szczerze na dievcie nigdy nie bylam..a raczej nie wytrzymywalam
u mnei duzo daja regulrane posilki i sniadania .. jak niejjem sniadan to odrazu zaczynam tyc ;/ -
Sylwia87 wrote:Hej, jestem. Niedawno dotarłam do domu, a w telefonie nie mam neta. Lekarka stwierdziła, że przy cyklach 32-33 dniowych progesteron powinno się robić w 22-23dc. Ja robiłam w 25 i już mógł być spadkowy. Ginekologicznie wszystko w porządku. W sumie to zastanowiło mnie jedno - mam pęcherzyk na jajniku 25mm
ale z szoku nie dopytałam co to... Wie coś ktoś? Bo ja zielona jestem. A tak poza tym to wszystko w porządku.
czyli co? dostałaś lutkę? Masz ją teraz brac czy juz nie?
co do pęcherzyka to nie mam pojęciaale gdyby to było coś nie tak to powinna powiedzieć chyba?????
-
Sylwia87 wrote:Hej, jestem. Niedawno dotarłam do domu, a w telefonie nie mam neta. Lekarka stwierdziła, że przy cyklach 32-33 dniowych progesteron powinno się robić w 22-23dc. Ja robiłam w 25 i już mógł być spadkowy. Ginekologicznie wszystko w porządku. W sumie to zastanowiło mnie jedno - mam pęcherzyk na jajniku 25mm
ale z szoku nie dopytałam co to... Wie coś ktoś? Bo ja zielona jestem. A tak poza tym to wszystko w porządku.
To bzdura jest przeciez bo to zalezy od tego kiedy owulacja bylaprzeciez ktos moze miec 16 dni fl a ktos inny 10 dni...czy ja cos nie ogarniam
-
nick nieaktualny
-
-
dotik wrote:hehehe
u mnie to nie działa, ja i tak chodzę w za ciasnych spodniach, bo innych nie mam, a większych sobie nie kupię bo to będzie jak przyzwolenie do roztycia się... kupiłam ostatnio przepiękny żakiet, rozmiarze 34, zapłaciłam ponad dwie stówy i co? w zasadzie to nie mogę go zapiąć
miało mnie to zmotywować, a żakiet sobie spokojnie wisi w szafie. no kopytka opadają, jestem łosiem!
Hahahahahatulam
-
nick nieaktualnygigsa wrote:czyli co? dostałaś lutkę? Masz ją teraz brac czy juz nie?
co do pęcherzyka to nie mam pojęciaale gdyby to było coś nie tak to powinna powiedzieć chyba?????
Nie dostałam luty, bo wg niej prog jest ok. No mówiła, że jajniki i macica ok, tylko ten pęcherzyk mnie zastanawia... -
ale jak to? taki pęcherzyk to do pęknięcia jest... a u Ciebie po owu. a może owu nie było i to kolejne podejście??Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ania_84 wrote:
u mnei duzo daja regulrane posilki i sniadania .. jak niejjem sniadan to odrazu zaczynam tyc ;/ -
Asha ja bez ciazy wazylam 98
cwalinka przynajmenij mialas wytlumaczenie ..Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Nie dostałam luty, bo wg niej prog jest ok. No mówiła, że jajniki i macica ok, tylko ten pęcherzyk mnie zastanawia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Nie dostałam luty, bo wg niej prog jest ok. No mówiła, że jajniki i macica ok, tylko ten pęcherzyk mnie zastanawia...
moglas miec 2 pecherzyki .. jeden pekl a ten drugi sie wchlania do ewentualnej @ .ale powinna dac lutke bo wtedy lepiej sie wchlanianja pecherzykidotik lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:kochana zadne wytlumaczeni po ciazy schudlam do 86, a rok temu w sierpniu wazylam 103