Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ide spac kochane moje bo juz nie ogarniam
dobranoc i do jutra
Aaaaaaaaa bym zapomniala cholera Staraczka sloncedobre wiesci
dobrze ze ta klinike znalazlas slonce
trzymam kciuki
i nigdzie nie idz kochana
dziubasek
Szlag by to maja pamiec...czemu mi nie przypomnialysci????dotik, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
ja chyba pooowoli będę do spania się szykować, bo o 1 wraca chłop i mnie obudzi. znaczy nie on pewnie mnie obudzi, a moja pierdoła która w ekstazę wpadnie jak pańcia zobaczy
a nie mówiłam Wam, że mój pies ma depresję od 2 dni, nic nie je, prawie nie pije i strzela minami jakby mu rodzinę w obozie koncentracyjnym zamknęli... bo Pan go porzucił, głąbAsha, Iza75 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Sylwia87 wrote:No nic... Zakupiłam dzisiaj testy
Będę testować
a może wyjdzie tak jak u mnie, że im dziwniejszy cykl i cyrki to większa szansa na fasolkadotik, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:ja chyba pooowoli będę do spania się szykować, bo o 1 wraca chłop i mnie obudzi. znaczy nie on pewnie mnie obudzi, a moja pierdoła która w ekstazę wpadnie jak pańcia zobaczy
a nie mówiłam Wam, że mój pies ma depresję od 2 dni, nic nie je, prawie nie pije i strzela minami jakby mu rodzinę w obozie koncentracyjnym zamknęli... bo Pan go porzucił, głąb
Ooooo bidulektulam
-
Asha wrote:Ide spac kochane moje bo juz nie ogarniam
dobranoc i do jutra
Aaaaaaaaa bym zapomniala cholera Staraczka sloncedobre wiesci
dobrze ze ta klinike znalazlas slonce
trzymam kciuki
i nigdzie nie idz kochana
dziubasek
Szlag by to maja pamiec...czemu mi nie przypomnialysci????
śpij dobrze i grzej pęcherzAsha, dotik lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:ja chyba pooowoli będę do spania się szykować, bo o 1 wraca chłop i mnie obudzi. znaczy nie on pewnie mnie obudzi, a moja pierdoła która w ekstazę wpadnie jak pańcia zobaczy
a nie mówiłam Wam, że mój pies ma depresję od 2 dni, nic nie je, prawie nie pije i strzela minami jakby mu rodzinę w obozie koncentracyjnym zamknęli... bo Pan go porzucił, głąb -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Pa laleczki hahahah do juterka ...miejmy nadzieje ze lepszy dzien bedzie...ja znowu na kanapie bo szfa dalej smierdzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny