X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Lubie...ale tak nie chce sie nastawiać...to za duży kon jak dla mnie do spadania ;-)...musze zajac czymś myśli...aaa kochana pamietam o ogródku ale to później po południu cos Ci skrobnę bo Glowy jakoś nie mialam, sorki..

Rozumiem :* A z tym ogródkiem to na spokojnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurwa patrzcie co znalazłam :D

http://testciazowy24.pl/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigsa? Mik?

• mik82 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko
    Ja tylko na chwileczkę się przywitać
    Sylwia ja bym u Ciebie już obstawiała ciążę w ciemno....moim zdaniem poprzedni wykres miałaś bezowulacyjny ....podwyższona temp była spowodowana tym że nie pękł Ci pęcherzyk i zrobiła się torbiel którą wczora ginka widziała a te niepęknięte pęcherzyki też wydzielają progesteron. Bardzo często po cyklu z torbielą łatwiej zajść w ciążę...tak miałam ja...tak ma tutaj na forum karolina w tym cyklu...shimmer jest w ciąży i też ma torbiel...i duża szansa że tak się zadziało u Ciebie :-)
    Dotik tak mi szkoda Twojego tik taka :-( Bidulek Kochany
    Iza zaglądałam na Twój wykres i podoba mnie się bardzo <3
    Asha jak pęcherz?
    Gigsa, Amelia, Cwalinka <3
    U mnie temp się strony powaliły i już mam wkurwa bo mi tylko @ opóźnia. A ta suka jak potrzebna to jej nie ma a jak jej nie chcesz to przyłazi bez zaproszenia...fuck

Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wszystkim :)
    jak się dziś czujecie ?
    Idę zaraz tabletkę wziąć i jeszcze się położę na trochę. Obiecałam, że sama na betę nie pojadę i teraz musze czekać aż mąż odeśpi po nocnej zmianie. Ogólnie wszędzie ze mną jeździ, pomaga jeszcze bardziej niż do tej pory. Cieszy się strasznie i najchętniej to by już wszystkim powiedział o ciąży :) zawsze brzuch mi całował, ale teraz to robi za każdym razem jak wstanie i jak gdzieś wychodzi. Mówi, że nas kocha i że doczekać się nie może.
    Ciekawe co tesciowka na ciążę powie ? Pewnie nic. W sobotę była u nas siostra M ze swoim chłopakiem i tesciowa kazała jej zabrać nam klucze do jej domu bo ona już nie chce żebyśmy je mieli ..... klucze były po to, że jakby cos się stało lub gdyby swoje zgubiła itp. Teraz pow że nie wyobraża sobie żebyśmy te klucze mieli.... nie wiem co ona chce tym wszystkim osiągnąć. Jedno jest dobre. Od 3.11 zaczyna pracę :)

Iza75, Sylwia87, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mik :)
    Nie chcę Cię denerwować, ale test robiłaś?

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia oby Mik miała rację z tą ciąża. A znając Mik to może to być to :) zaciskam mocno kciuki :) idę poślinic Twój wykres

Sylwia87, mik82 lubią tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Siemanko
    Sylwia ja bym u Ciebie już obstawiała ciążę w ciemno....moim zdaniem poprzedni wykres miałaś bezowulacyjny ....podwyższona temp była spowodowana tym że nie pękł Ci pęcherzyk i zrobiła się torbiel którą wczora ginka widziała a te niepęknięte pęcherzyki też wydzielają progesteron. Bardzo często po cyklu z torbielą łatwiej zajść w ciążę...tak miałam ja...tak ma tutaj na forum karolina w tym cyklu...shimmer jest w ciąży i też ma torbiel...i duża szansa że tak się zadziało u Ciebie :-)
    Asha jak pęcherz?
    U mnie temp się strony powaliły i już mam wkurwa bo mi tylko @ opóźnia. A ta suka jak potrzebna to jej nie ma a jak jej nie chcesz to przyłazi bez zaproszenia...fuck

hej kochanieńka :-)
    ze szmatami tak to jest :-/...ale moze jaka szansa jest jeszcze ? Milego dnia

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Siemanko
    Asha jak pęcherz?

Myślisz? Kurde nie wiem.. Głupia jestem jeżeli chodzi o te sprawy... Jutro robię pierwszy test.

Iza75 lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pitole :)
    O której sikasz ?

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    jak się dziś czujecie ?
    Idę zaraz tabletkę wziąć i jeszcze się położę na trochę. Obiecałam, że sama na betę nie pojadę i teraz musze czekać aż mąż odeśpi po nocnej zmianie. Ogólnie wszędzie ze mną jeździ, pomaga jeszcze bardziej niż do tej pory. Cieszy się strasznie i najchętniej to by już wszystkim powiedział o ciąży :) zawsze brzuch mi całował, ale teraz to robi za każdym razem jak wstanie i jak gdzieś wychodzi. Mówi, że nas kocha i że doczekać się nie może.
    Ciekawe co tesciowka na ciążę powie ? Pewnie nic. W sobotę była u nas siostra M ze swoim chłopakiem i tesciowa kazała jej zabrać nam klucze do jej domu bo ona już nie chce żebyśmy je mieli ..... klucze były po to, że jakby cos się stało lub gdyby swoje zgubiła itp. Teraz pow że nie wyobraża sobie żebyśmy te klucze mieli.... nie wiem co ona chce tym wszystkim osiągnąć. Jedno jest dobre. Od 3.11 zaczyna pracę :)

hej ciezarowka :-)
    mężuś piknie sie zachowuje :-)
    a co do teściowej to porazka ale olej to teraz...i moze na razie jej nie mówcie bo jeszcze jakiś urok wariatka rzuci ;-)

mik82, Sylwia87, Redhotka lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    jak się dziś czujecie ?

No to odetchniecie troche :) I wszystko powoli zaczyna się układać :) A Twoj mąż jest boski, łezka mi w oku stanęła jak czytałam Twój post :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Ja pitole :)
    O której sikasz ?

No koło 6.

Iza75, gigsa lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    No koło 6.
    no no to w bydlowozie czekac będę :-)

Sylwia87 lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    no no to w bydlowozie czekac będę :-)

:) :* <3

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema laseczki :-)

Mik!!! Do cholery sikniesz czy nie??? :-D
    Iza???? A ty kiedy sikacz?????:-D
    Sylwia juz nogami mieszam hahaha

A u mnie czyba owu wali drzwiami i oknami :O ten inocudo jakas masakra na mnie dziala :O

Sylwia87, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:

A u mnie czyba owu wali drzwiami i oknami :O ten inocudo jakas masakra na mnie dziala :O

siemka kochana :-)
    nie wiem czy i kiedy sikac...weź mnie tu nie nakręcaj ;-P
    inocudo cuda robi mówisz ;-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:

Tylko sobie nóg nie poplącz :P
    Ty krwawisz jeszcze a owu już chcesz :P No to dobrze inocudo działa :) Może ten cykl będzie zupełnie inny..? ;)

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    siemka kochana :-)
    nie wiem czy i kiedy sikac...weź mnie tu nie nakręcaj ;-P
    inocudo cuda robi mówisz ;-)

Ja cie nie nakrecam :-D tylko grzecznie pytam, bo uwazam ze warto siknac i warto fote potem wstawic :-D tylko tyle :-P

Inocudo jakies pojebane uwazam ...co mu sie kurwa z tym jajem tak spieszy do piczy :O

Sylwia87, dotik lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ja cie nie nakrecam :-D tylko grzecznie pytam, bo uwazam ze warto siknac i warto fote potem wstawic :-D tylko tyle :-P

Inocudo jakies pojebane uwazam ...co mu sie kurwa z tym jajem tak spieszy do piczy :O
    hahahahahha :-D

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
‹‹ 2220 2221 2222 2223 2224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ