Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Lubie...ale tak nie chce sie nastawiać...to za duży kon jak dla mnie do spadania
...musze zajac czymś myśli...aaa kochana pamietam o ogródku ale to później po południu cos Ci skrobnę bo Glowy jakoś nie mialam, sorki..
Rozumiem :* A z tym ogródkiem to na spokojnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemanko
Ja tylko na chwileczkę się przywitać
Sylwia ja bym u Ciebie już obstawiała ciążę w ciemno....moim zdaniem poprzedni wykres miałaś bezowulacyjny ....podwyższona temp była spowodowana tym że nie pękł Ci pęcherzyk i zrobiła się torbiel którą wczora ginka widziała a te niepęknięte pęcherzyki też wydzielają progesteron. Bardzo często po cyklu z torbielą łatwiej zajść w ciążę...tak miałam ja...tak ma tutaj na forum karolina w tym cyklu...shimmer jest w ciąży i też ma torbiel...i duża szansa że tak się zadziało u Ciebie
Dotik tak mi szkoda Twojego tik takaBidulek Kochany
Iza zaglądałam na Twój wykres i podoba mnie się bardzo
Asha jak pęcherz?
Gigsa, Amelia, Cwalinka
U mnie temp się strony powaliły i już mam wkurwa bo mi tylko @ opóźnia. A ta suka jak potrzebna to jej nie ma a jak jej nie chcesz to przyłazi bez zaproszenia...fuckIza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Bry wszystkim
jak się dziś czujecie ?
Idę zaraz tabletkę wziąć i jeszcze się położę na trochę. Obiecałam, że sama na betę nie pojadę i teraz musze czekać aż mąż odeśpi po nocnej zmianie. Ogólnie wszędzie ze mną jeździ, pomaga jeszcze bardziej niż do tej pory. Cieszy się strasznie i najchętniej to by już wszystkim powiedział o ciążyzawsze brzuch mi całował, ale teraz to robi za każdym razem jak wstanie i jak gdzieś wychodzi. Mówi, że nas kocha i że doczekać się nie może.
Ciekawe co tesciowka na ciążę powie ? Pewnie nic. W sobotę była u nas siostra M ze swoim chłopakiem i tesciowa kazała jej zabrać nam klucze do jej domu bo ona już nie chce żebyśmy je mieli ..... klucze były po to, że jakby cos się stało lub gdyby swoje zgubiła itp. Teraz pow że nie wyobraża sobie żebyśmy te klucze mieli.... nie wiem co ona chce tym wszystkim osiągnąć. Jedno jest dobre. Od 3.11 zaczyna pracę
Iza75, Sylwia87, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Sylwia oby Mik miała rację z tą ciąża. A znając Mik to może to być to
zaciskam mocno kciuki
idę poślinic Twój wykres
Sylwia87, mik82 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Siemanko
Sylwia ja bym u Ciebie już obstawiała ciążę w ciemno....moim zdaniem poprzedni wykres miałaś bezowulacyjny ....podwyższona temp była spowodowana tym że nie pękł Ci pęcherzyk i zrobiła się torbiel którą wczora ginka widziała a te niepęknięte pęcherzyki też wydzielają progesteron. Bardzo często po cyklu z torbielą łatwiej zajść w ciążę...tak miałam ja...tak ma tutaj na forum karolina w tym cyklu...shimmer jest w ciąży i też ma torbiel...i duża szansa że tak się zadziało u Ciebie
Asha jak pęcherz?
Gigsa, Amelia, Cwalinka
U mnie temp się strony powaliły i już mam wkurwa bo mi tylko @ opóźnia. A ta suka jak potrzebna to jej nie ma a jak jej nie chcesz to przyłazi bez zaproszenia...fuck
hej kochanieńka
ze szmatami tak to jest...ale moze jaka szansa jest jeszcze ? Milego dnia
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Siemanko
Asha jak pęcherz?
Gigsa, Amelia, Cwalinka
U mnie temp się strony powaliły i już mam wkurwa bo mi tylko @ opóźnia. A ta suka jak potrzebna to jej nie ma a jak jej nie chcesz to przyłazi bez zaproszenia...fuck
Myślisz? Kurde nie wiem.. Głupia jestem jeżeli chodzi o te sprawy... Jutro robię pierwszy test.Iza75 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Bry wszystkim
jak się dziś czujecie ?
Idę zaraz tabletkę wziąć i jeszcze się położę na trochę. Obiecałam, że sama na betę nie pojadę i teraz musze czekać aż mąż odeśpi po nocnej zmianie. Ogólnie wszędzie ze mną jeździ, pomaga jeszcze bardziej niż do tej pory. Cieszy się strasznie i najchętniej to by już wszystkim powiedział o ciążyzawsze brzuch mi całował, ale teraz to robi za każdym razem jak wstanie i jak gdzieś wychodzi. Mówi, że nas kocha i że doczekać się nie może.
Ciekawe co tesciowka na ciążę powie ? Pewnie nic. W sobotę była u nas siostra M ze swoim chłopakiem i tesciowa kazała jej zabrać nam klucze do jej domu bo ona już nie chce żebyśmy je mieli ..... klucze były po to, że jakby cos się stało lub gdyby swoje zgubiła itp. Teraz pow że nie wyobraża sobie żebyśmy te klucze mieli.... nie wiem co ona chce tym wszystkim osiągnąć. Jedno jest dobre. Od 3.11 zaczyna pracę
hej ciezarowka
mężuś piknie sie zachowuje
a co do teściowej to porazka ale olej to teraz...i moze na razie jej nie mówcie bo jeszcze jakiś urok wariatka rzuci
mik82, Sylwia87, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Bry wszystkim
jak się dziś czujecie ?
No to odetchniecie trocheI wszystko powoli zaczyna się układać
A Twoj mąż jest boski, łezka mi w oku stanęła jak czytałam Twój post
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siema laseczki
Mik!!! Do cholery sikniesz czy nie???
Iza???? A ty kiedy sikacz?????
Sylwia juz nogami mieszam hahaha
A u mnie czyba owu wali drzwiami i oknamiten inocudo jakas masakra na mnie dziala
Sylwia87, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Siema laseczki
A u mnie czyba owu wali drzwiami i oknamiten inocudo jakas masakra na mnie dziala
siemka kochana
nie wiem czy i kiedy sikac...weź mnie tu nie nakręcaj ;-P
inocudo cuda robi mówisz -
nick nieaktualnyAsha wrote:Siema laseczki
Tylko sobie nóg nie poplącz
Ty krwawisz jeszcze a owu już chceszNo to dobrze inocudo działa
Może ten cykl będzie zupełnie inny..?
-
Iza75 wrote:siemka kochana
nie wiem czy i kiedy sikac...weź mnie tu nie nakręcaj ;-P
inocudo cuda robi mówisz
Ja cie nie nakrecamtylko grzecznie pytam, bo uwazam ze warto siknac i warto fote potem wstawic
tylko tyle
Inocudo jakies pojebane uwazam ...co mu sie kurwa z tym jajem tak spieszy do piczySylwia87, dotik lubią tę wiadomość