Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydotik wrote::*
gdyby w środku nocy 30kg psa zaczęło sobie po Tobie skakać niczym kucyk z krainy tęczy to ciekawe jak bardzo rozczulona byś była
Hahahahahahtik tak ma nowe imię - kucyk pony
Hahahahahaha
Aż musiałam usiąść, bo na leżąco jak się śmieje to brzuch mnie ciągnie... Ja pitole dotik skąd te teksty bierzesz?
Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:właśnie nie..gadaliśmy wczoraj i w sumie to ja sama zasugerowałam, ze może lepiej by było gdyby poszedł sam..bo..tego mu oczywiście nie powiedziałam..ja się obawiam, ze wkurwa złapie jak za długo to trwac będzie hahah
To tak najlepiej jak sam pojdzie....dobrze zrobiliscie...mniejszy stres mimo wszystko...i najlepiej wogole o tym nie gadajcie teraz...niech idzie jakby do sklepu szedlIza75, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:właśnie nie..gadaliśmy wczoraj i w sumie to ja sama zasugerowałam, ze może lepiej by było gdyby poszedł sam..bo..tego mu oczywiście nie powiedziałam..ja się obawiam, ze wkurwa złapie jak za długo to trwac będzie hahah
Nie chcesz mu pomóc? -
Asha wrote:Ooooj to cudnie...to chyba zalezy ile sie staraja tzn od czasu staran ....nie wiem
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hahahahahaha kucyk hahahahah my little pony hahahahaah
hahahaha, no my little pony wypisz wymaluj. dodaj do tego brak ogona, masywny przodozgryz, adhd, mało inteligentne spojrzenie i zabójczy aromat z paszczy i wychodzi słodki kucykAsha, Iza75, Cwalinka, gigsa, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:mój stary dziś się do kubeczka idzie spuscic, że tak nieśmiało wtrące
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny