Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:on i tak się stresuje..wczoraj się mnie pyta to jak ja tam pojde to co ja mam powiedzieć??...hahaha hmmmm no co ja mam powiedzieć ...hahaha ja pierdole..bidulek mój kochany...no powiedz, że chcesz zrobić badanie nasienia..aha
a wyniki jutro chyba
Czyli jutro od rana testy, a potem czekanie na wynikiIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Dotik jak można nie kochać tic taca
Ale tak na serio to jak na niego np na podwórku wołacie?
eheheheheheoficjalnie na imię ma Tyson
chociaż ja na spacerze często używam zdrobnień typu głąbie
Sylwia87, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Cwalinka wrote:zaczelam za ciezarokwe a teraz jest na macierzynskim, teoretycznie do marca ale mowila coz ze chce wrocic w styczniu
-
Cwalinka wrote:kazal oboje sie leczyc i nie bzykac przez tydzien
choc ja zadnych dolegliwosci nie czulam, no coz on tam zagladal nie ja
Wiec mus żeby owu się przesunęła -
Iza75 wrote:a nie możesz się tam zakrecic i popytać czy na stale by się nie dalo zaczepić...bo ona wroci niedługo...za mnie tez dziewczyna była no i niestey..ale szefowa jej zalatwila na innej dzielnicy robote..tez wprawdzie na zastępstwo ale zawsze..pogadaj z kim tam trzeba
o to to to!Cwalinka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:ehehehehehe
oficjalnie na imię ma Tyson
chociaż ja na spacerze często używam zdrobnień typu głąbie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie ja dalej piję inofolic, zostało kilka saszetek. Nie wiem tylko czy ta dawka kwasu nie jest za mała? Zwykły kwas 400 a inocudo 200
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 07:57
-
gigsa wrote:Słuchajcie ja dalej piję inofolic, zostało kilka saszetek. Nie wiem tylko czy ta dawka kwasu nie jest za mała? Zwykły kwas 400 a inocudo 200
a tylko to bierzesz? czy jeszcze jakieś wit? bo kw foliowego powinno się 400.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.