Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:no niestey..zdrowie kosztuje
a co mała chora?
zaczelo sie w niedziele jak nam podczas jazdy autem powiedziala ze chce wymiotowac, zwrocila raz do dnia dzisiejszego sie nie powtorzylo. ma luzniejsze kupki, i zaczela kaszlec, teraz to w sumie szczeka (wiec pies mi nie potrzebny) wczoraj wieczorem zwrocila ogromna ilosc flegmy, kaszle szczegolnie rano i w nocy. wiec chce zeby mi ja lekarka osluchala -
Iza75 wrote:no taaaaa..buziak
..lece kochane bo mi na ramieniu zaraz usiądzie taka ciekawa co ja stukam...wkurwia mnie ta kobieta.....
Niech sobie znajdzie forum dla zrytych ale nie tomy jej tu nie chcemy
Sylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:no tak to wyglada ze chyba chora
zaczelo sie w niedziele jak nam podczas jazdy autem powiedziala ze chce wymiotowac, zwrocila raz do dnia dzisiejszego sie nie powtorzylo. ma luzniejsze kupki, i zaczela kaszlec, teraz to w sumie szczeka (wiec pies mi nie potrzebny) wczoraj wieczorem zwrocila ogromna ilosc flegmy, kaszle szczegolnie rano i w nocy. wiec chce zeby mi ja lekarka osluchala
zdecydowanie nie lubie -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no tak to wyglada ze chyba chora
zaczelo sie w niedziele jak nam podczas jazdy autem powiedziala ze chce wymiotowac, zwrocila raz do dnia dzisiejszego sie nie powtorzylo. ma luzniejsze kupki, i zaczela kaszlec, teraz to w sumie szczeka (wiec pies mi nie potrzebny) wczoraj wieczorem zwrocila ogromna ilosc flegmy, kaszle szczegolnie rano i w nocy. wiec chce zeby mi ja lekarka osluchala
tulam
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:a nie możesz się tam zakrecic i popytać czy na stale by się nie dalo zaczepić...bo ona wroci niedługo...za mnie tez dziewczyna była no i niestey..ale szefowa jej zalatwila na innej dzielnicy robote..tez wprawdzie na zastępstwo ale zawsze..pogadaj z kim tam trzeba
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Moze kup witaminy dla ciazowek
a to obojetnie jakie? czy są jakieś zalecane?
zapytam potem Amelii lub Shimmer jeśli będą co one biorą -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja bralm tylko kwas foliowy, witaminy chyba po 3 miesiacy jezeli jeszcz malo warzyw i owocow, tak mi moj ginek w ciazy mowil
ja ogólnie mało jem teraznawet śnaidania mi się nie chce, ale wiem, że coś zjeść muszę