Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak Twój pęcherz? Jutro powinno być juz zdecydowanie lepiej, ale nawet jak przejdzie to pobierz parę dni dłużej żeby wyleczyc to cholerstwo do końca, bo jak nie to może niedługo wrócić
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie wiem, do roboty poszly pewnie
Jakoś wyrzuty sumienia mam, że mąż pracuje, a ja w domu siedzę. Przychodzi taki zjebany, a ja na kanapie prawie cały dzień -
Cwalinka wrote:inke pij
ja wcinam snidanie i smigamy do lekatza -
wiecie, że ja mam pierdolca, bo codziennie test robię, bo boję się, że 2 kreseczka zniknie
ale już niedługo, bo testy się kończą -
dotik wrote:ja ciężko pracuję! wypilam kawę i zjadłam pączka
btw za tego pączka to powinien być facepalm! reagujcie
kawa może zostać
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie mniej wyrzutow sumienia dbasz o skarb a maz na bank to rozumie
tylko mi jakoś głupio, że taki leń śmierdzący teraz będęnawet jak sprzątam to w tempie ślimaczym żeby choć ruchów gwałtownych nie wykonywać, no masakra jak mi na mózg się rzuciło, a myślałam, że tak nie będzie, a tu wszystko w jednej chwili sie zmienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 08:47
-
dotik wrote:to chyba nie jest Twoja praca marzeń
kiedys było fajnie, zanim nas nie sprywatyzowali i nie obcięli nam zasadniczych o 500 zł i nie pozmieniali godzin pracy
kiedyś za tydzien nocek dodatkowo na czysto wychodziło mi ok.120 zł, a teraz ledwo 20 zł, a napierdolisz się za 3, bo połowa ludzi od momentu prywatyzacji poleciała z roboty -
gigsa wrote:oj nie
kiedys było fajnie, zanim nas nie sprywatyzowali i nie obcięli nam zasadniczych o 500 zł i nie pozmieniali godzin pracy
kiedyś za tydzien nocek dodatkowo na czysto wychodziło mi ok.120 zł, a teraz ledwo 20 zł, a napierdolisz się za 3, bo połowa ludzi od momentu prywatyzacji poleciała z roboty
nie lubięto masz rację, nie wracaj tam!
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny