Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:co ty mowisz? duzy?
i co ginek na to?
a endometrium i te sprawy?
lutka?
Luty nie, endo nie mowila, jak określiła - pęcherzyk 25mm, ale nic złego to nie jest. I w sumie nie wiem co to... Zjabana ta doktorka, idę w poniedziałek do innego. Tamten co prawda nie robi usg, ale wezme skierowanie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Luty nie, endo nie mowila, jak określiła - pęcherzyk 25mm, ale nic złego to nie jest. I w sumie nie wiem co to... Zjabana ta doktorka, idę w poniedziałek do innego. Tamten co prawda nie robi usg, ale wezme skierowanie.
jakas dretwa ta babamik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Siema laseczki
Mik!!! Do cholery sikniesz czy nie???
Iza???? A ty kiedy sikacz?????
Sylwia juz nogami mieszam hahaha
A u mnie czyba owu wali drzwiami i oknamiten inocudo jakas masakra na mnie dziala
Dopiero nadrabiam bo mnie robotą zawalili
No przecież już sikałam... ile można do cholery? Przedwczoraj sikałam jak lutę odstawiałam to ile jeszcze? Jak jutro tempka nie spadnie i ta franca nie przylezie to se siknę na jakiegoś porządnego aptecznego testa ale ja i tak wiem na co czekam...znaczy się na Sylwii pozytywa... i Izuni...i Twoją, dotik i cwalinki owu....oooooo
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Luty nie, endo nie mowila, jak określiła - pęcherzyk 25mm, ale nic złego to nie jest. I w sumie nie wiem co to... Zjabana ta doktorka, idę w poniedziałek do innego. Tamten co prawda nie robi usg, ale wezme skierowanie.
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Siemanko
Dopiero nadrabiam bo mnie robotą zawalili
No przecież już sikałam... ile można do cholery? Przedwczoraj sikałam jak lutę odstawiałam to ile jeszcze? Jak jutro tempka nie spadnie i ta franca nie przylezie to se siknę na jakiegoś porządnego aptecznego testa ale ja i tak wiem na co czekam...znaczy się na Sylwii pozytywa... i Izuni...i Twoją, dotik i cwalinki owu....oooooo
moze masz przeterminowane te sikance i faktycznie potrzebujesz czegoś porządnego ?Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny