Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ale az antybiotyk ?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Ona uważa, że progesteron prawdopodobnie miałam za późno zrobiony i już był spadkowy, ale ja w to nie wierze...
mi endo jak dawal lutke to mowil ze niewazne jaki jest progesteron on sie przyda nawet proforma
chyba nie chcialo jej sie pisacmik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:siema. kurna te twoje wykresy sa zabójcze
moze masz przeterminowane te sikance i faktycznie potrzebujesz czegoś porządnego ?
ale ja nie mam żadnego objawu...czasem mi się w głowie zakręci ale to pewnie jak zaczęłam ten hormon tarczycowy brać a tak to nic nie mam z objawów...cycki miękkie jak flaki...no nic kurna co by można było podejrzewać o ciążęamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ona chyba nie wie co mowi
mi endo jak dawal lutke to mowil ze niewazne jaki jest progesteron on sie przyda nawet proforma
chyba nie chcialo jej sie pisac
Nie wiem.. Być może... No już nie ważne. Zobaczymy co w poniedziałek inny lekarz powieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Ona uważa, że progesteron prawdopodobnie miałam za późno zrobiony i już był spadkowy, ale ja w to nie wierze...
amelia04072006, gigsa lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no ja też tego nie lubię...cokolwiek się dzieje u dziecka to antybiotyk...odkąd przestałam swoje dziecko faszerować antybiotykami to z każdej infekcji na czosnku wychodzi i ostatnio na esberitoxie
dziecko coraz zadziej choruje,
ciesze sie ze sie przysłużyłammik82 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a cot o jest to ostatnie?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:hej kochana
ale ja nie mam żadnego objawu...czasem mi się w głowie zakręci ale to pewnie jak zaczęłam ten hormon tarczycowy brać a tak to nic nie mam z objawów...cycki miękkie jak flaki...no nic kurna co by można było podejrzewać o ciążęmik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny