Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:ale i tak dziwi mnie, że nie wytłumaczyła Sylwi co i jak i że nie dała lutki ani dupka
Przecież to nie tylko progesteron, ale pomaga tez w zagnieżdżeniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana...zaraz będę nadrabiac wczoraj...
staraczka mam nadzieje, że dzis nieco lepiej sie czujesz..
Wczoraj byliśmy na cmentarzu, jak juz pisałam...dojazd masakra wiec totalnego wkurwa złapałam..potem u taty sobie popłakałam, tak mnie złapało coś..ii zrobiło mi się lepiej
ale ogólnie to nie był najlpeszy dzien...z różnych powodów...stary wczoraj został w domu wiec jak Glut zasnął to zasiedlismy przed tv..oczywiscie przysnełam z gębą otwarta...nie wiem jak ciekawy by to musiał byc film, zeby mi sie oko nie przymknęło;-)..oglądaliśmy Transcendencje z z Johnny Deppem..szczerze - chujowy jak na niego
No dobrze bo kawke dopijam i sie zawijam..nadrabiam i jestem... -
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Dzień dobry
Izuś mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej?
Staraczka :*
hej kochana, no lepiej lepiej dzieki
a ta Twoja wczorajsza lekarka to jakas pojebana czy co bo nie ogarniam do końca..wiesz no ja to w sumie tępa jestem jeśli chodzi o obserwacje, dopiero sie ucze...ale i tak wiem, ze badanie robi sie liczac od owu a nie od dnia cyklu...a z tym pecherzykiem to nie wiem ale obstawiam to co Ania pisala..
-
O wadze pisalyscie...ja w ciąży 20kg przytylam ale jakims cudem wrocilam do wagi wstępnej czyli 70, przy wzroście 169...szalu nie robi ale ogólnie nie narzekam
...aaaa bo same cycki z 5kg waza hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 06:24
gigsa, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:hej kochana, no lepiej lepiej dzieki
a ta Twoja wczorajsza lekarka to jakas pojebana czy co bo nie ogarniam do końca..wiesz no ja to w sumie tępa jestem jeśli chodzi o obserwacje, dopiero sie ucze...ale i tak wiem, ze badanie robi sie liczac od owu a nie od dnia cyklu...a z tym pecherzykiem to nie wiem ale obstawiam to co Ania pisala..
HahahaMówiłam, że ona nie jest za dobra
Ale nie ma co się stresować
Jutro chyba zrobię pierwsze test, w poniedziałek powtórzę i polecę na NFZ do gina i wydusze z niego lutke
Jak będzie pozytyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 06:20
Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Hahaha
Mówiłam, że ona nie jest za dobra
Ale nie ma co się stresować
Jutro chyba zrobię pierwsze test, w poniedziałek powtórzę i polecę na NFZ do gina i wydusze z niego lutke
rano będę nogami przebierac
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:No też to widziałam
Oby oba ciążowe były
...musze zajac czymś myśli...aaa kochana pamietam o ogródku ale to później po południu cos Ci skrobnę bo Glowy jakoś nie mialam, sorki..
Sylwia87 lubi tę wiadomość