Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To robienie badan w 22 dc to bzdura
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:też tak myslę, przecież owu nie zawsze jest jak w zegarku, może byc w różnych dniach cyklu i przesuwać sie z różnych przyczyn
To raz ...a dwa...ze tutaj u nas kaza robic w 21 zakladajac cykle 28 dniowe...wiec przy 30-32 nie wyjdzie 22-23 bez sensu wogole bo to od owu zalezy i tylegigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To raz ...a dwa...ze tutaj u nas kaza robic w 21 zakladajac cykle 28 dniowe...wiec przy 30-32 nie wyjdzie 22-23 bez sensu wogole bo to od owu zalezy i tyle
co za idioci... no i kobitka, która się nie zna do końca zrobi tego 21dc i potem wyjdą jej kwiatkiAsha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:ja też
to pewnie, jak Ania mówiła, pęcherzyk, który miał pęknąć ale jednak się rozmyślił i teraz się wchłania. a prawdziwy cwaniak pękł i teraz może jakieś amory uskuteczniaAsha, Ania_84 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:co za idioci... no i kobitka, która się nie zna do końca zrobi tego 21dc i potem wyjdą jej kwiatki
to może jadna z tych, na którą ja trafiłam wtedy kiedy dostałam proverę w 8 dniu cyklu zamiast w 16, bo plamienia wzięła za początek cyklu i potem miałam ten dłuuuugi cykl prawie 50 dniAsha lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:to pewnie, jak Ania mówiła, pęcherzyk, który miał pęknąć ale jednak się rozmyślił i teraz się wchłania. a prawdziwy cwaniak pękł i teraz może jakieś amory uskutecznia
-
ale i tak dziwi mnie, że nie wytłumaczyła Sylwi co i jak i że nie dała lutki ani dupka
Przecież to nie tylko progesteron, ale pomaga tez w zagnieżdżeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:07
Ania_84 lubi tę wiadomość