Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:No to dobrze, że jesteś spokojna
A jutro to wszystkie będziemy się stresować
Od rana testy. Potem wynik spermiakow męża Izuni. Potem odbiorę bete.mik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:mogą Cię cmoknąć w tyłek...wkurza mnie to przymuszanie do szczepień....nabijanie kabzy koncernom farmaceutycznym...owszem nie jestem przeciwko szczepieniom ale to gówno które podają w nich naszym dzieciom to jest masakra
niech mnie cmokna w trabkemik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:gigsa - powaznie mowisz ?
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ja uwazam ze powinien szczepic ten kto chce. ja oficjalnie z nimi walcze a oni mnie strasza. nie boje sie bo znam prawo i zawsze ich uswiadamiam ze wiem co moge a co nie. od roku siedza cicho ale pewno se znow przypomna
niech mnie cmokna w trabke
W moim powiecie też ktoś walczył o te szczepienia. I sanepid przejebałamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja uwazam ze powinien szczepic ten kto chce. ja oficjalnie z nimi walcze a oni mnie strasza. nie boje sie bo znam prawo i zawsze ich uswiadamiam ze wiem co moge a co nie. od roku siedza cicho ale pewno se znow przypomna
niech mnie cmokna w trabkeamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Poważnie, bo nigdy o tym nie czytałam, ani gina nie pytalam. Mówiłam, że z serii głupich
mik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Z wikipedii:
Endometrium – błona śluzowa macicy ssaków -
Sylwia87 wrote:W moim powiecie też ktoś walczył o te szczepienia. I sanepid przejebał
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to jest ta wysciolka w srodku macicy w ktorej zagniezdza sie dzidzia. przez jakis czas ona dokarmia fasole a pozniej zabezpiecza dzidzie w macicy. jesli nie ma zarodka to przednia warstwa sie luszczy i jest @
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:no niech cmokną bo tylko tyle mogą...no i straszyć też mogą tylko co im to da? jak człowiek zna swoje prawa to mogą tylko postraszyć...niejeden się na to złapie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a co takeigo jest zlego w szczepieniach?
ja Jowi osttni raz szczepilam chyb jako 4 czy 5 ltke na Polio
Amelka czyli moge zamiast tego flavamedu mucosolvan jej dwa razy dziennie inhaowac i i oklepywac?
inhalacje tak
i oklepywanie jak najbardziej tylko buzia w dól no nie?
wszsystko zalezy ktora szczepionka. tak czy tak tam jest wszystko wlacznie z metalami ciazkimi chociaz twierdza ze nie. firmy farmaceutyczne dostaja duza kase za to aby czszepienia byly i nie przejmuja sie tym ze moga byc powiklania. przed podaniem szczepionki podpisujesz oswiadczenie ze zgoda na szczepienie?