Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:kurna czytalam to co napisalas wczoraj po ginie i stwierdzam ze ta baba powinna pracowac przy weglu
jak można stwierdzić pęcherzyk w janiku co ma 25 mm kilka dni po owulacji i nawet nie zaciekawilo jej co to może być ....."pęcherzyk" kurwano i z tym progesteronem to dała radę
i ile 140 zł
mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Kiedyś ,mniej więcej w wieku Małej wzięłam się za gotowanie. Mianowicie stwierdziłam, że ugotuje ziemniaki, bo były już obrane. No i wstawiłam je, ale zapomniałam i garnek był do wyrzucenia
innym razem znow ugotowalam i moj maz sie pyta co to ?
wiec odpowiadam ze krupnik a on sie pyta a gdzie jest kasza
wsypalam za mało25staraczka25, Sylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Wiesz.. Ona w sumie nic nie powiedziała poza tym pęcherzem, a reszte doczytałam na opisie.
No to mowie, ze sie nie zna...co z tego ze wie jak wlaczyc maszyne jak nie wie co na niej widac hahahah25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ja ugotowalam krupnik i nikt mi nie powiedzial ile sie tego wsypuje iiiiii zupa wyszla z garka
wsypalam za mało
Widzisz... Tak źle i tak nie dobrze... Morał z tego taki, że niepisane Ci jest gotowanie krupników.25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ja ugotowalam krupnik i nikt mi nie powiedzial ile sie tego wsypuje iiiiii zupa wyszla z garka
wsypalam za mało
Hahahahaha25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Ale na usg się zna. To mogę jej przyznać, ale niekoniecznie potrafi przekazać to co widzi.
skoro jest pecherzyk i maly progesteron to chyba jest za malo progesteronu zeby sam pekl albo sie wchłonął . w takiej sytuacji powinna dac lutke albo dupka. tak na chlopski rozum to co mowi nie pokrywa sie z tym co widzi25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia krupnik to nie Twoja dziedzina
ale nie przejmuj się przebijam was wszystkie
gotowałam kiedyś budyń z koleżanką jak byłyśmy w 2 klasie podstawowki
a że byłyśmy leniwe to zamiast w garnku to w czajniku na wode
Sylwia87, amelia04072006, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny