Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Brzuch mnie boli batdziej jak na @ niz na owu
-
amelia04072006 wrote:ja kilka razy mialam w tym cyklu bole. zawsze myslalam ze sa podobne do @. nie prawda te bole sie roznia. nie umiem okreslic w czym jest roznica ale jest. wiec nie pitol mi bo ja mam racje. sluchaj cholera starszych
To ja wiem ze sie roznia, bo ja owulacyjne bole zawsze mialam to wiem jak to wyglada, dlatego mowie ze te co mam to podobne sa bardziej do @ niz owu...ja nie mowie ze @ przyjdzie bo przeciez wiadomo ze nie, ale bol jest podobny -
Asha wrote:To ja wiem ze sie roznia, bo ja owulacyjne bole zawsze mialam to wiem jak to wyglada, dlatego mowie ze te co mam to podobne sa bardziej do @ niz owu...ja nie mowie ze @ przyjdzie bo przeciez wiadomo ze nie, ale bol jest podobny
-
Asha wrote:No i mowilas ze to zle...ze sie pieknieje na owu i ze owu wtedy nie mialam, ja tez pamietam
-
amelia04072006 wrote:w poprzednim cyklu moja droga do mialas zajebisty cykl a ja potej rozmowie szukalam na necie objawo owulki i wlasnie czesto gesto wystepuja problemy skorne. ja nigdy nie robilam wykresow i nie umialam dolaczyc pryszczy do momentu w cyklu. w yum cyklu juz to wiem . w okresie okoloowulacyjnym sa pryszcze
Dobra dobra nie sciemniaj mi tu -
Asha wrote:Dobra dobra nie sciemniaj mi tu
-
amelia04072006 wrote:ale ja powaznie mowie. odkad robie wykres dowiedzialam sie wielu zeczy. te moje bole glowy czy plecow, zawroty glowy, biola mnie nogi, konkretnie zyly w nogach po owulce pryszcze. wczesniej wiedzialam ze one sa ale tylko wiedzialam. teraz wiem w jakiej fazie cyklu jestem wiec wiem jaki hormon za to odpowiada
Ty to teraz jestes encyklopedia nasza chodzaca tutaj cudnie cudnie
Test zrobilam i PRAWIE...ZNOWU pozytywny....szlag by to