Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to nigdy nie wiem czy jest zamknieta i chyba jestem z tych co po porodzie nie do konca maja szyjke zamknieta. co ma byc to bedzie. dostalam duza dawke dupka wiec moze przyjdzie szybciej @. asha mam pytanie tylko sie nie deneruj. wroce do tego inofolica. skoro pacjentki przed in vitro to maja zalecane a ty myslisz o inseminacji to nie lepiej by bylo wykorzystac ten czas na przygotowanie organizmu do tego zabiegu i zaczac go brac wczesniej. inseminacja tez moze nie wyjsc a dzieki temu ze ty wzmocnisz produkcje jajeczke bedziesz o krok do przodu. tylko nie krzycz ja tylko tak sobie mysle. sory
-
Asha wrote:Ty to jeszcze chwilunia kochana
dzis rano śluz był kremowy, ale teraz już bardziej wodnisty się robi, ale szyja zamknięta -
amelia04072006 wrote:ja to nigdy nie wiem czy jest zamknieta i chyba jestem z tych co po porodzie nie do konca maja szyjke zamknieta. co ma byc to bedzie. dostalam duza dawke dupka wiec moze przyjdzie szybciej @. asha mam pytanie tylko sie nie deneruj. wroce do tego inofolica. skoro pacjentki przed in vitro to maja zalecane a ty myslisz o inseminacji to nie lepiej by bylo wykorzystac ten czas na przygotowanie organizmu do tego zabiegu i zaczac go brac wczesniej. inseminacja tez moze nie wyjsc a dzieki temu ze ty wzmocnisz produkcje jajeczke bedziesz o krok do przodu. tylko nie krzycz ja tylko tak sobie mysle. sory
moze i masz racje....zaraz po paczam .... To trzeba od poczatku cyklu brac czy nie? -
tak, niektore biora go nawet w @. sorry ze tak ciagle o tym ale to jest suplement i niektore zacioazaja w 1 cyklu a inne potrzebuja 6. to wszystko zalezy od hormonow jak sa bardziej rozchwiane to potrzebuja wiecej czasu. ty z taka opieka medyczna nie wiesz jak to wyglada. po co masz go dodatkowo tracic skoro mozna sprobowac wczesniej. nie wiem tak mi cos sie tlucze