Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A Ty jak się czujesz?
W miarę dobrze, jestem trochę słabsza, jak za szybko się obrócę czy wstanę to mam zawroty głowy, No i senna trochę jestem. Dopóki chodzę to jest ok, ale jak usiądę czy położę się to zasypiam, ale nie bronię się przed tym, zasnę na 10-15 minut i budzę się.Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
gigsa cieszę się że już lepiej
oby tak już zostało!!!
Sylwia to koniecznie jutro beta!!!i oszczędzaj się 2 nie
Asha to ja trzymam kciuki zeby ta owu dzisiaj była a nie wczoraj!!! Ważne że teraz bzykłaś
Witam się z całą resztą i mówcie co słychaćja wstałam z dobrym humorem , chyba po wczoraj
zjadłam parówki i pije kawkę
darowałam sobie ciacho na śniadanie
wczoraj poszłam spać o 3 w nocy jakąś bezsenność mam
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Dzień dobry
oby tak już zostało!!!
Asha to ja trzymam kciuki zeby ta owu dzisiaj była a nie wczoraj!!! Ważne że teraz bzykłaś
Witam się z całą resztą i mówcie co słychaćja wstałam z dobrym humorem , chyba po wczoraj
No staram się oszczędzaćAle muszę iść gary zmyć, bo samo się nie umyje, a mąż pojechał do Wrocka na mecz.
-
Sylwia87 wrote:W miarę dobrze, jestem trochę słabsza, jak za szybko się obrócę czy wstanę to mam zawroty głowy, No i senna trochę jestem. Dopóki chodzę to jest ok, ale jak usiądę czy położę się to zasypiam, ale nie bronię się przed tym, zasnę na 10-15 minut i budzę się.
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Musi być dobrze :* Jak się dziś czujesz? Lepiej już?
Przespałam całą noc, nie budziłam się co godzinę, brzuch nie boli, plamień nie ma, czyli wszystko ok
tylko wizyty u endo doczekać się nie mogę żeby zobaczyc co z tym tsh25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Dzień dobry
oby tak już zostało!!!
Dobry
No dziś już zdecydowanie lepszy
jakie plany na dziś? -
Cwalinka wrote:ja bylam bardzo senna w ciazy
-
nick nieaktualnygigsa wrote:lepiej
Przespałam całą noc, nie budziłam się co godzinę, brzuch nie boli, plamień nie ma, czyli wszystko ok
tylko wizyty u endo doczekać się nie mogę żeby zobaczyc co z tym tsh
Cieszę się bardzoA z tsh będzie lepiej, musi być
Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:35
-
nick nieaktualny
-
dobra będę potem, bo maż zachowuje się jakby dopiero się wprowadził i nagle nie wiedział co gdzie w domu leży
Sylwia87, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:dobra będę potem, bo maż zachowuje się jakby dopiero się wprowadził i nagle nie wiedział co gdzie w domu leży
Skąd ja to znamMieszkamy w naszym mieszkaniu ponad 2 lata, a mój mąż dalej nie wie gdzie co leży
Szczególnie w kuchni
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny