X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewnobedzie ok:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A Ty jak się czujesz?

W miarę dobrze, jestem trochę słabsza, jak za szybko się obrócę czy wstanę to mam zawroty głowy, No i senna trochę jestem. Dopóki chodzę to jest ok, ale jak usiądę czy położę się to zasypiam, ale nie bronię się przed tym, zasnę na 10-15 minut i budzę się.

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    no ja też mam taką nadzieję :)

Musi być dobrze :* Jak się dziś czujesz? Lepiej już?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) gigsa cieszę się że już lepiej :-) :-) oby tak już zostało!!! :-)

Sylwia to koniecznie jutro beta!!! :-) i oszczędzaj się 2 nie :-P

Asha to ja trzymam kciuki zeby ta owu dzisiaj była a nie wczoraj!!! Ważne że teraz bzykłaś :-P

Witam się z całą resztą i mówcie co słychać :-D ja wstałam z dobrym humorem , chyba po wczoraj ;-) zjadłam parówki i pije kawkę :-D darowałam sobie ciacho na śniadanie :-) wczoraj poszłam spać o 3 w nocy jakąś bezsenność mam :-/

Sylwia87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dzień dobry :-) gigsa cieszę się że już lepiej :-) :-) oby tak już zostało!!! :-)

Asha to ja trzymam kciuki zeby ta owu dzisiaj była a nie wczoraj!!! Ważne że teraz bzykłaś :-P

Witam się z całą resztą i mówcie co słychać :-D ja wstałam z dobrym humorem , chyba po wczoraj ;-) zjadłam parówki i pije kawkę :-D darowałam sobie ciacho na śniadanie :-) wczoraj poszłam spać o 3 w nocy jakąś bezsenność mam :-/

No staram się oszczędzać :) Ale muszę iść gary zmyć, bo samo się nie umyje, a mąż pojechał do Wrocka na mecz.

• gigsa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    W miarę dobrze, jestem trochę słabsza, jak za szybko się obrócę czy wstanę to mam zawroty głowy, No i senna trochę jestem. Dopóki chodzę to jest ok, ale jak usiądę czy położę się to zasypiam, ale nie bronię się przed tym, zasnę na 10-15 minut i budzę się.
    no ja też mam lekkie zawroty głowy, ale na tą senność to aż tak nie narzekam

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    No staram się oszczędzać :) Ale muszę iść gary zmyć, bo samo się nie umyje, a mąż pojechał do Wrocka na mecz.
    Oj tam oj tam :-D

• gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Musi być dobrze :* Jak się dziś czujesz? Lepiej już?
    lepiej :) Przespałam całą noc, nie budziłam się co godzinę, brzuch nie boli, plamień nie ma, czyli wszystko ok :)
    tylko wizyty u endo doczekać się nie mogę żeby zobaczyc co z tym tsh

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bylam bardzo senna w ciazy

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    no ja też mam lekkie zawroty głowy, ale na tą senność to aż tak nie narzekam
    Później będziecie chodzić nie wyspane to teraz korzystajcie ;-)

gigsa, Cwalinka lubią tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:

Dobry :)
    No dziś już zdecydowanie lepszy :)
    jakie plany na dziś?

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja bylam bardzo senna w ciazy
    no też mnie to zastanawia, bo zawsze dziewczyny pisały o tej senności, a ja jestem bardziej wyspana niż kiedykolwiek

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    lepiej :) Przespałam całą noc, nie budziłam się co godzinę, brzuch nie boli, plamień nie ma, czyli wszystko ok :)
    tylko wizyty u endo doczekać się nie mogę żeby zobaczyc co z tym tsh

Cieszę się bardzo :) A z tsh będzie lepiej, musi być :) Trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giga to sie ciesz potem z bruzchem bedzie sie gorzej spalo

• gigsa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra będę potem, bo maż zachowuje się jakby dopiero się wprowadził i nagle nie wiedział co gdzie w domu leży

Sylwia87, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    dobra będę potem, bo maż zachowuje się jakby dopiero się wprowadził i nagle nie wiedział co gdzie w domu leży

Skąd ja to znam :D Mieszkamy w naszym mieszkaniu ponad 2 lata, a mój mąż dalej nie wie gdzie co leży :P Szczególnie w kuchni :)

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    ehhh typowe:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobre ide sprzatnac moja bryke
    z kuchnia sie juz rozprawilam

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Dobry :)
    No dziś już zdecydowanie lepszy :)
    jakie plany na dziś?
    W zasadzie to takie jak wasze :-P będę leżeć :-D pogoda się pogorszyła Asha mi fronta wysłała :-P :-P a wczoraj tak pięknie było :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 13:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ci Asica :D

j ogarnelam swoja bryke

teraz tylko pranie rozwiesze i bedziemy zasiadac rodzinnie do ogladania jakiejs bajki

a wczoraj tego filmu nie obejrzelismy,zaczal sie cos przycinac a ja i tak zasnelam

‹‹ 2360 2361 2362 2363 2364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ