Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Staraczka...ty juz kupilas Donga? Czy dopiero zamierzasz??? Bo jak ci sie nie pali...to jak jakims cudem zaciaze, to ci mojego wysle
jak to jest takie cudo, to jest duza szansa ze za dwa tygodnie sie dowiemy
A piękę sernika czekoladowego z musem z białej czekoladykuźwa ja nic innego nie jem tylko czekoladę a miała być kremowka albo napoleon
później wstawię fotę żeby się pochwalić co wyszło
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra dziewczyny zlitujcie sie prosze o streszczenie
kuna 40 stron.. no nieeeee.Cwalinka lubi tę wiadomość
-
wy juz o jedzeniu zlitujcie sie
wlasnie wpierniczylam ciasto a juz mam ochote nasalatke wazrywna :d
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moi lekarze mnie rozwalili stoje na cmentarzu z rodzinka a tu tel..
Panie aniu pani aniu bo prypomnialem sobei ze jutro z rana musze oferte do NFZ doniesc i trzeba zrobic ofertowanie i aktualizacje.. nozesz kurwosc i.. no ico wrocilam o 17 i teraz skonczylam ;/ -
Asha wrote:Jutro Izunia testa robi z rana i Sylwia na bete idzie
wazny dzien znowu sie szykuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Moi lekarze mnie rozwalili stoje na cmentarzu z rodzinka a tu tel..
Panie aniu pani aniu bo prypomnialem sobei ze jutro z rana musze oferte do NFZ doniesc i trzeba zrobic ofertowanie i aktualizacje.. nozesz kurwosc i.. no ico wrocilam o 17 i teraz skonczylam ;/
wiecie niektorzy ludzie to idioci -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Moi lekarze mnie rozwalili stoje na cmentarzu z rodzinka a tu tel..
Panie aniu pani aniu bo prypomnialem sobei ze jutro z rana musze oferte do NFZ doniesc i trzeba zrobic ofertowanie i aktualizacje.. nozesz kurwosc i.. no ico wrocilam o 17 i teraz skonczylam ;/
To po co odbierasz???? -
Asha wrote:To po co odbierasz????
bo wiedzialam juz wczesniej zebeda dzwonic... i zrobilam wczesniej czesc
a im nawciskalam kitu ze tyl czasu mi to zajelo
przynjamneij zarobie na wolnowarCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny