Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Powiem Ci że u mnie chyba też w tym cyklu szybko będzie tylko u mnie wiruski narazie w słoiku trzymam kiedyś otworzę...
i bez przesady się starzejemy... już Ci kiedyś powiedziałam że jakbym była lesbiją zakochałabym się w Tobie
No nosie prawie zarumienilam hahahaha
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Izunia....to juz prawie 5 tydzien u ciebie
Stary juz wie????
Kiedy te wyniki z bety? -
Asha wrote:Do mnie ta mowa
Mnie uczysz spokoju, a sama po cichu panikę siejeszProszę się teraz relaksować
owu była, seksik był, teraz czekamy
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:stary nie wie jeszcze...powiem mu jak wrócę bo chce jego minę zobaczyć...jeszcze dzis jego wyniki odbieram, mam nadzieje ze są w miarę ok bo jak zjebane to sie zaczne martwic co za towar mi wpuscil
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:stary nie wie jeszcze...powiem mu jak wrócę bo chce jego minę zobaczyć...jeszcze dzis jego wyniki odbieram, mam nadzieje ze są w miarę ok bo jak zjebane to sie zaczne martwic co za towar mi wpuscil
Wogole nie patrz na jego wyniki teraz...taka moja rada ...schowaj do szuflady i wogole nie otwieraj...zaszlas i to sie liczy...daj spokoj teraz z wynikami juzCwalinka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:ehh ciężki temat... wyprowadził się od żony, złożył papiery i chłopina się stara... jakoś tak nic więcej powiedzieć nie umiem
-
gigsa wrote:Do Ciebie
Mnie uczysz spokoju, a sama po cichu panikę siejeszProszę się teraz relaksować
owu była, seksik był, teraz czekamy
Ja nie panikuje tylko nie chce zeby gorzej bylo...z jednej strony sie ciesz ze juz byla bo czekac nie trzeba i sie stresowac a z drugiej poportu nie chce zeby zaczely sie cykle 24-34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja nie panikuje tylko nie chce zeby gorzej bylo...z jednej strony sie ciesz ze juz byla bo czekac nie trzeba i sie stresowac a z drugiej poportu nie chce zeby zaczely sie cykle 24-34