Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Wiem powinna powiedzieć NIE! Ale ja Go naprawde kocham mimo każdego problemu, kłótni, bólu...
Cwalinka, Katjaa, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:progesteron i strach..normalnie jak zobaczyłam kreski to ataku paniki dostałam i duszności...kurwa
nie chce mowic tego chujowego wiem...ale wiem kurwa...bo ja na sama mysl o tescie mam to samo
ja pierdole masakra...minuta radosci i panika
przejebane...tulam kochanie...pamietaj ze masz nas i wywalaj to wszystko z siebie
Iza75, Cwalinka, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:
nie chce mowic tego chujowego wiem...ale wiem kurwa...bo ja na sama mysl o tescie mam to samo
ja pierdole masakra...minuta radosci i panika
przejebane...tulam kochanie...pamietaj ze masz nas i wywalaj to wszystko z siebie
..dzieki Wam wszystko lepiej jest...i dzięki Wam w ogole się udało...bo gdyby nie Wy to już bym sobie dala spokoj...albo dalej zyla w nieswiadomosci...i w ogole kurwa do dupy by było...i bym nie mierzyla temp bo po co..i w ogole..ja pierdole..nie wierze, ze to się dzieje naprawdę...kochana ten dong MUSI zadziałać u Ciebie bo go kurwa znajde i łeb urwe
Cwalinka, Asha, Katjaa, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Rozumiem i trzymam kciuki żeby tym razem było dobrze i żeby nie dał dupy i stanął na wysokości zadania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:11
-
Iza75 wrote:
..dzieki Wam wszystko lepiej jest...i dzięki Wam w ogole się udało...bo gdyby nie Wy to już bym sobie dala spokoj...albo dalej zyla w nieswiadomosci...i w ogole kurwa do dupy by było...i bym nie mierzyla temp bo po co..i w ogole..ja pierdole..nie wierze, ze to się dzieje naprawdę...kochana ten dong MUSI zadziałać u Ciebie bo go kurwa znajde i łeb urwe
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Żeby nie zapeszać staje jak narazie na wysokości zadania i bardzo dużo mu zawdzięczam bo mi pomaga. Oczywiście jego jeszcze żonka żyć mi nie daje i prosił mnie ostatnio żebym go namówiła żeby wrócił do niej bo nawet telefonów od niej nie odbiera. Podobno Jego starsza córka powoli zaczyna akceptować moją osobę chociaż do spotkania daleka droga, a jego młodsza córka cieszy się że się rozwodzą...
Katjaa lubi tę wiadomość