Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoczłapałam do końca to teraz najważniejsze - Iza GRATULEJSZYN!
Cwalinka przykro mi, że masz takie kłopoty z małżowiną i niestety wiem o czym piszesz, niestety ten typ tak ma...U mnie pomaga spokojna rozmowa, ale zarazem stanowcza - jak milczy to mu mówię, że milczeniem mnie nie zbyje, to wtedy jest faza "misiaczkowania", bym się nie denerwowała, więc wtedy ja dalej swoje pytanie i jakoś z wielkim trudem, ale idzie...
amelia04072006, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Doczłapałam do końca to teraz najważniejsze - Iza GRATULEJSZYN!
Cwalinka przykro mi, że masz takie kłopoty z małżowiną i niestety wiem o czym piszesz, niestety ten typ tak ma...U mnie pomaga spokojna rozmowa, ale zarazem stanowcza - jak milczy to mu mówię, że milczeniem mnie nie zbyje, to wtedy jest faza "misiaczkowania", bym się nie denerwowała, więc wtedy ja dalej swoje pytanie i jakoś z wielkim trudem, ale idzie...
chcialabym zeby chociaz tak byl, ale u mnie nie ma misiaczka, u mnie jest zlosc i awantura a pozniej on wychodziCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:doczytals i kogos zastałas
chcialabym zeby chociaz tak byl, ale u mnie nie ma misiaczka, u mnie jest zlosc i awantura a pozniej on wychodziamelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość