Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Nie wiem. 1 grudnia mam usg i wizytę u faceta to porównam sobie
Sylwia87, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:ja nie wytrzymam tyle czekac...jutro ide do swojego Gina i znajac życie da mi zwolnienie na 2 tygodnie i kolejna wizyta...zreszta ja porozmawiam z nim, ze chce częściej przychodzić na badanie
W grudniu mam usg na nfz, a po połowie listopada chce iść prywatnieIza75, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:W grudniu mam usg na nfz, a po połowie listopada chce iść prywatnie
...chociaz wiem, de są dziewczyny, które nie ida na usg do 8 tyg albo nawet pozniej...ale ja nie jestem w stanie żyć w nieświadomości, juz to przechodzilam i wole byc na bieżąco teraz nawet jeśli to ma wiecej kosztowac bo prywatnego mam gina
Sylwia87, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:aaaaa no to juz mi sie bardziej podoba
...chociaz wiem, de są dziewczyny, które nie ida na usg do 8 tyg albo nawet pozniej...ale ja nie jestem w stanie żyć w nieświadomości, juz to przechodzilam i wole byc na bieżąco teraz nawet jeśli to ma wiecej kosztowac bo prywatnego mam gina
Nie no pewnie, lepiej wydać więcej kasy i mieć w miarę spokojną głowęCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Nie no pewnie, lepiej wydać więcej kasy i mieć w miarę spokojną głowę
mi jest trudno zachować spokój ale będę sie baaardzo starac. a Ty kochana na szczęście mozesz cieszyc sie każdym dniemi leżeć kolami do góry hahhah ech zazdroszcze tego...
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:w miarę tak
mi jest trudno zachować spokój ale będę sie baaardzo starac. a Ty kochana na szczęście mozesz cieszyc sie każdym dniemi leżeć kolami do góry hahhah ech zazdroszcze tego...
Niby tak, ale trochę jednak się boję... To moja pierwsza ciąża i jednak nie wiem czego mogę się spodziewać.. Jak na razie wszystko jest ok. lekarka uspokoiła mnie, że takie bóle jak mam mogą się zdarzać. Ale dała mi luteine i no spe i już jest lepiej ze mną psychicznieAle szczerze mówiąc jakoś nie mam ochoty ogłaszać tego całemu światu.. Może po USG, jak zobaczę serduszko
rybka lubi tę wiadomość
-
Sylwia ja do dzis mam bezsenne noce i glupie sny takze nie wiem czy Ci to tak szybko minie
a to wina hormonów
i to normalne w ciazy
Dzien dobry! :* Milego dnia ja jwszcze uciekam spac :*Sylwia87, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Sylwia ja do dzis mam bezsenne noce i glupie sny takze nie wiem czy Ci to tak szybko minie
a to wina hormonów
i to normalne w ciazy
Dzien dobry! :* Milego dnia ja jwszcze uciekam spac :*
Hej Słońce :* Trudno - przeżyję to bezsenne noce.. Wszystko dla fasolaRudzia, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny