Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:no no
to on głupi do tego wszystkiego jest ten tesciu, ze nie wie do kogo przemawia hahaha
On nawet nie do mnie przemawia bo ja go od stycznia nie widzialam ale przeciez widze co on robi i to od lat...to w takie kolko sie kreci...po calej trojce...moj i jego brat i siostra i ja....i tak wraca i dookola hahahaha -
Asha wrote:On nawet nie do mnie przemawia bo ja go od stycznia nie widzialam ale przeciez widze co on robi i to od lat...to w takie kolko sie kreci...po calej trojce...moj i jego brat i siostra i ja....i tak wraca i dookola hahahaha
...to dobrze, ze Ty te szkoly pokonczylas to se w morde nie dasz pluc
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:cyrk
...to dobrze, ze Ty te szkoly pokonczylas to se w morde nie dasz pluc
No nie dam...bo tak to bym winy w sobie szukala a tak mam wyjebane bo to nie ja hahahaha i juz mam zasade ze nie robie tego czego nie chce robic wiec nie patrze na jego gebeIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No chcialabym ale nie wiem jakimon wroci
i ja tez juz przysypiam z deczka....nie chce mi sie szczerze mowiac ale chyba mus
hahaha ja pierdole hahah spac mi sie chce
..u mnie przed owu zaskoczylo
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No taaa...to wczoraj rano bylo...to jutro juz bedzie za pozno...wiec albomdzisiaj albo wogole
z wczoraj plemniory były lepsze pewnie niz dzisiaj ale dzisiaj tez moga byc waleczne
Asha lubi tę wiadomość