Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:no tak bo Twoja obecna robota to nie robota tylko smiech na sali kurwa...o czym Ty sobie myslisz w ogole..Ty nie wiesz, ze do szpitala masz isc pracowac jak dziecko chcesz...nie no załamka
No co ty...moja praca to nie praca...ja tylko siedze i pierdole o pogodzieCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:i kozy z nosa wyciągasz i pierdzisz w krzesło
...nie no załamka
No bo jak mozna pracowac sama gadka ? Nie ogarnia koles...zwlaszcza ze teraz on pomocy potrzebuje to juz wogole hahahaah szkoda slow normalnie...wiec on mi teraz roboty szuka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:że co? ze jak?
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No bo jak mozna pracowac sama gadka ? Nie ogarnia koles...zwlaszcza ze teraz on pomocy potrzebuje to juz wogole hahahaah szkoda slow normalnie...wiec on mi teraz roboty szuka
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Ma swoje odpały, ale ogólnie jest ok. Na teściów jedna rada - im rzadziej się ich widzi, z tym większą ochotą się z nimi spotyka... Przynajmniej ja tak mam. Aktualnie jeżdżę do swoich z pozytywnym nastawieniem.
Asha lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Ma swoje odpały, ale ogólnie jest ok. Na teściów jedna rada - im rzadziej się ich widzi, z tym większą ochotą się z nimi spotyka... Przynajmniej ja tak mam. Aktualnie jeżdżę do swoich z pozytywnym nastawieniem.
U mnie juz to nie dziala ...u mnie juz przeszlo w ...wiedzac ze ich nie zobacze nigdy...geba mi sie cieszy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:chyba żartujesz...powaznie szuka Ci roboty????????????????????
Za kazdym razem jak gada z moim to sie pyta czy juz prace znalazlam hahaha a moj mu na to ze ja kurwa wcale nie szukam ddo cholery bo ja mam prace przeciez hahah a ten za tydzien znowu to samo ...no zryte ma koles i tyle hahahaIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Za kazdym razem jak gada z moim to sie pyta czy juz prace znalazlam hahaha a moj mu na to ze ja kurwa wcale nie szukam ddo cholery bo ja mam prace przeciez hahah a ten za tydzien znowu to samo ...no zryte ma koles i tyle hahaha
Cwalinka lubi tę wiadomość