Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:hahhahhaha no cos w ten deseń...a moze samo przejdzie i będzie jak dawniej hahhahah
No no...hahhaha moze po kosciach sie rozejdzie hahaha albo moze synowa oszalala, bo i tak przeciez pojebana jest i jej sie tylko wydaje ze jest w ciazy...jutro zdanie zmieni hahahahIza75, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No no...hahhaha moze po kosciach sie rozejdzie hahaha albo moze synowa oszalala, bo i tak przeciez pojebana jest i jej sie tylko wydaje ze jest w ciazy...jutro zdanie zmieni hahahah
..hahhaha
Asha lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Cóż teście to taki pakiet, ale w sumie nie powinnam narzekać, a jak już zajdę w ciążę, to się przekonam co oni na to... Aczkolwiek i tak to nie ich decyzja - na szczęście!
Decyzja nie ich moze teraz, ale potem to juz sie postaraja zebys wiedziala jaka ta decyzja byla zla hahahahaRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ale przynajmniej cicho siedzi hahahaha
nie tak jak tate mojego ale cos w ten desen
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no dokładnie..niestety tak może byc...swoja droga ciekawe co u gigsy..czy jej zjebana tesciowka juz wie...
Moj tesc napewno powie mojemu jaki to chujowy teraz jest moment na dziecko hahaha juz to slysze hahah dobrze ze mnie wiecej nie zobaczy haha dobrze dla niego oczywiscie hahahahIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:to jest czasem wielka zaleta..jak tamta napierdala to przynajmniej on siedzi cicho...a dla mnie jest jak ojciec w sumie i w sumie to go nawet kocham Wam powiem
nie tak jak tate mojego ale cos w ten desen
Cicho siedzi bo mu wstyd hahahah
Ooooo to cudnieIza75 lubi tę wiadomość