Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane...wyjebalo mnie z laptopa i pisze z telefonu
nie nadrobilam wszystkiego ale zdazylam juz wkurwa złapać...czytalam co Amelia pisala...i o depresji poporodowej...w szoku jestem
ja depresji nie mialam i mam nadzieje, ze mieć nie będę....bidulki moje
a Amelia i tej chujek jej...no rozkurwia mnie to, ze takie rzeczy sie dzieją u niej...nie jego dziecko kurwa...no slów aż mi brakuje i bluzg...jak dla mnie Amelia kochana to niestety sama siebie oszukujesz...z tym czekaniem do swiat...ten debil sie nie zmieni, jestem tego pewna bo tacy jak on sie nie zmianiaja...pisalam Ci...a do swiat jeszcze 2 miechy...nerwow kurwa przez idiotę...a mala Amelka jest gotowa na to, ze tatus zostanie wyautowany?...rece, cyckk i co tam jeszcze opadają
Sylwia gratuluje, beta sliczna, Twoja ciaza jest ciut mlodsza od mojej wiec jest odpowiednio nizsza i odpowiednio sliczna
co tam jeszcze? Jestescie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 20:43
Asha, Cwalinka, Redhotka, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hej kochane...wyjebalo mnie z laptopa i pisze z telefonu
nie nadrobilam wszystkiego ale zdazylam juz wkurwa złapać...czytalam co Amelia pisala...i o depresji poporodowej...w szoku jestem
ja depresji nie mialam i mam nadzieje, ze mieć nie będę....bidulki moje
a Amelia i tej chujek jej...no rozkurwia mnie to, ze takie rzeczy sie dzieją u niej...nie jego dziecko kurwa...no slów aż mi brakuje i bluzg...jak dla mnie Amelia kochana to niestety sama siebie oszukujesz...z tym czekaniem do swiat...ten debil sie nie zmieni, jestem tego pewna bo tacy jak on sie nie zmianiaja...pisalam Ci...a do swiat jeszcze 2 miechy...nerwow kurwa przez idiotę...a mama Amelka jest gotowa na to, ze tatus zostanie wyautowany?...rece, cyckk i co tam jeszcze opadają
Sylwia gratuluje, beta sliczna, Twoja ciaza jest ciut mlodsza od mojej wiec jest odpowiednio nizsza i odpowiednio sliczna
co tam jeszcze? Jestescie?
No toz na ciebie czekam to gdzie mam byc
Dobra to tera moge isc hahahahaIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny