Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:lubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 18:21
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:A już myślałam, że komuś uda mi się przkonać jakimś argumentem nie do zbicia... Dla mnie bieganie to katusze. Staram się chodzić na basen, ale coś ostatnio z regularnością u mnie kiepsko...
ja wolno truchtam ale podczas biegu uwalniam umysl,pokonuje wlasne bariery a potem mam super humorRedhotka lubi tę wiadomość
-
Hejkochane ja ciagle w pracy .. na dodatek przed godzinka pozarlam sie z moim michałem
chodzilo o to ze ogolnie ciagle mowi ze ma w dupie to czy bedzie tam pracowal czy nie,,, wiec mu wygarnelam.. kilka rzczy e siedzi gra w gta.. ja siedze do pozna i pracuje .. i ze praca przy kompie to tez jest praca .. bo n mowi ze 10 h robi to mu sie relax nalezy to mu wywalila.. ze wogole nie mysli o tym ze musimy odlozyc na biopsj.. ze wlasnie na to chcialam ze pieniadza ktore dodatkowo zarabaim odlozyc. ze niemamy wykupionych lekow.. a ten ze nie bedzie ich w takim razie bral.powiedzial ze w takim razie jest do niczego
a na koniec powiedzial ze strzeli sobie w łeb ..
poryczałam sie .. i chyba zauwazyl ze przesadzil..przyszedl po chwili przepraszal ze tak powiedzial .. ze wcale tak nie mysli.. ze tak palnal..
lece was troche nadrobic -
nick nieaktualny