X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ojhh Aniu widze ze maly kryzysik, mam nadzieje ze po takim nagadaniu mu wezmie sie do roboty i nie zrezygnuje
    wiesz nie o to chodzi ze chce zrezygnowac tylko widzi jak est jutro ma wezwanie do wku .. i prosilam zeby juz wczesniej poinformowal ze sie spozni z tego wzgl.. bo jak jest do wku to pracodawca musi puscic..
    a ten niz gruchy ni z pietruchy dzis powiedzial ze on jutro sie spozni.. i bedze kolo 9-10 zamiast na 6 .. no szlag mnei trafil mowie mu ze powienien choc powiedziec dlaczeog a ten nic.. wieze w piatek maja mowic o tym czy zostaje czy podwyzszaja mu stawke.. a on ma wyjebane po calosci .. na dodatek powiedzial to kierownikowi nie na poczatku dnia ale na koniec ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to fakt troche nie powaznie :(

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, przykro mi, że tak się wasza rozmowa potoczyła, ale tak samo jak Cwalinka, mam nadzieję, że dotrze! Czasem tylko naprawdę mocne słowa pomagają...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiesz nie o to chodzi ze chce zrezygnowac tylko widzi jak est jutro ma wezwanie do wku .. i prosilam zeby juz wczesniej poinformowal ze sie spozni z tego wzgl.. bo jak jest do wku to pracodawca musi puscic..
    a ten niz gruchy ni z pietruchy dzis powiedzial ze on jutro sie spozni.. i bedze kolo 9-10 zamiast na 6 .. no szlag mnei trafil mowie mu ze powienien choc powiedziec dlaczeog a ten nic.. wieze w piatek maja mowic o tym czy zostaje czy podwyzszaja mu stawke.. a on ma wyjebane po calosci .. na dodatek powiedzial to kierownikowi nie na poczatku dnia ale na koniec ;/
    wyłączone myślenie... :/

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech teraz [rzeprasza przez tydz ;/ wali mnie to .. mysli ze tylko on jest chory i biedny ..a ja kurwa to co patyk od kaszanki ;/ wkurwa mam takiego ze sozk

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za jakies 15 minut jade po mamule na dworzec

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    niech teraz [rzeprasza przez tydz ;/ wali mnie to .. mysli ze tylko on jest chory i biedny ..a ja kurwa to co patyk od kaszanki ;/ wkurwa mam takiego ze sozk
    ojjj wierze :(

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie zalegal z zadna rata ..teraz przyszedl i mowi ze kurde jutro ma termin zaplaty za rate .. notabene 35 zl :P
    wiec mu powiedzial trudno .. spoznisz sie ja zalegam 1500 zl ..i w pierwszej kolejnosci musz te splacic.. bo jak nie bede miala plynnosci to nie dadza nam kredytu pozniej przyszeld i moi chba oc mielismy do 4 zaplacic.. no to mu powiedzialm..trudno.. co tylko nja mam kombinowac kase.. zastanow se co robisz..bo jak nie przedluza roboty ci to bedziemy mieli 1000 zl na wszytko .. pooplaceniu mojego zusu .. a samego jego kredytu jest 600 zl a mojego 300 .. pozniej przyszedl i zaczal przepraszac ze on nie wie co go napadlo..ale wali mnie to ;/ niech troche pomysli ..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    nigdy nie zalegal z zadna rata ..teraz przyszedl i mowi ze kurde jutro ma termin zaplaty za rate .. notabene 35 zl :P
    wiec mu powiedzial trudno .. spoznisz sie ja zalegam 1500 zl ..i w pierwszej kolejnosci musz te splacic.. bo jak nie bede miala plynnosci to nie dadza nam kredytu pozniej przyszeld i moi chba oc mielismy do 4 zaplacic.. no to mu powiedzialm..trudno.. co tylko nja mam kombinowac kase.. zastanow se co robisz..bo jak nie przedluza roboty ci to bedziemy mieli 1000 zl na wszytko .. pooplaceniu mojego zusu .. a samego jego kredytu jest 600 zl a mojego 300 .. pozniej przyszedl i zaczal przepraszac ze on nie wie co go napadlo..ale wali mnie to ;/ niech troche pomysli ..
    i kurwa dobrze niech teraz pomyli troche a nie liczy na to ze ty bedziesz myslec

Redhotka lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak mi powiedzial ze sobie palnie w leb to poczulam sie jakby mi w morde strzelil.. bo nie pomyslal o ty ze ja moge zle sie czuc.. ze moge miec zly dzien..tylko kurwa on biedny i pokrzywdzony .. nie trawie takich gier na uczucicach i wlasnie tym mnie wkkurwil a ze ja na stres reagiuje placzem to sie poryczlama ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    a jak mi powiedzial ze sobie palnie w leb to poczulam sie jakby mi w morde strzelil.. bo nie pomyslal o ty ze ja moge zle sie czuc.. ze moge miec zly dzien..tylko kurwa on biedny i pokrzywdzony .. nie trawie takich gier na uczucicach i wlasnie tym mnie wkkurwil a ze ja na stres reagiuje placzem to sie poryczlama ;/
    i mialas prawo si epoplakac tez pewnie bym tak zareagowala bo ja tez reaguje placzem

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki lece po mame
    i zachacze po kolacje

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh sory ze tak osobie al musialam sie wygadac .. ;/

po prostu nie umiem teog przetrawic.. ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ehh sory ze tak osobie al musialam sie wygadac .. ;/

po prostu nie umiem teog przetrawic.. ;/
    Po to też jest ten watek... nie tylko dla śmiechu... Ja pewnie bym zareagowała podobnie, a już serce to by mi z klatki chciało wyskoczyć, więc jak masz potrzebę, to pisz!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie za to błachostka... Małża wstawia wczoraj pranie, więc mówię - wrzuć jasne, bo ja praktycznie skarpetek nie mam, no więc on, że wrzuca ciemne, bo też ma braki. No ok, na jutro jeszcze coś sobie znajdę, więc niech wstawia... Dziś otwieram jego szufladę, a ona w połowie zapełniona - no rzesz kurwa ja pierdole, ładne braki... :/ I tak z rana ręce mi opadły.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie ja z reguly nigdy nie bylam czepliwa.. nigdy nie bylam o nic zazdrosna.. nie mowilam ze ma nosic obraczki nie robilam mu nigdy wyrzutow jak widzilamze sie popatrzyl na inna laske.. tylko sie z tego zbijalismy ..

ale nie raz mam wrazenie .. jakby zyl w innym swiecie.. ;/
    ja lubie miec wszytsko zaplanowamne.. on nie ..
    ja o wszytskim pamietam on o niczym prakycznie :P
    wiem ze to dobry chlopak.. i ze ma dobre serce. ze bardzo chce dziecka.. chce zebysmy byli szczesliwi..
    ale nie raz.. moja cierpliowsc siega zenitu.. '

ps juz przyszedl do mnie poszeld kupic wafelka :P
    daje mi wafelka i mowie " to za ten zepsuty humor.. zeby ci troche oslodzi zeycie ze mna .,,"

Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    U mnie za to błachostka... Małża wstawia wczoraj pranie, więc mówię - wrzuć jasne, bo ja praktycznie skarpetek nie mam, no więc on, że wrzuca ciemne, bo też ma braki. No ok, na jutro jeszcze coś sobie znajdę, więc niech wstawia... Dziś otwieram jego szufladę, a ona w połowie zapełniona - no rzesz kurwa ja pierdole, ładne braki... :/ I tak z rana ręce mi opadły.
    hehe skad ja to znam :P

ale kiedys wrzucilam mu moj czerwony stanik do skarpetek ..a ma sporo bialych i takich szarych :P zgadnicjcie jaie wyszly :P

wiem wredna jestem :P

Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuch! :)

• gigsa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)
    Ania Ty to masz cierpliwość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmykam, ale postaram się jeszcze później zajrzeć... :)

‹‹ 2492 2493 2494 2495 2496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ