Cwalinka wrote:
ehh nie sluchac tescia
a co jakis nieprzyjemny sms byl koscia niezgody?
tak nigd nie spr mu komorki.. nigdy od 5 lat
i raz pojechal gdzies a mnie cos tknelo .. i przeczytalam.. niby w zartach ale bylo tam napisane cos takiego
ze kolezanka do niego napisala co tam jak tam wam sie wiedzie ..a ten napisal ze spoko .. ale moze jakis romansik na boku by sie przydal ..
nie pwoem jak sie poczulam..
jak wrocil auwazyl ze jestem inna..pytal sie co jest wiec mu powiedzialm ze cos przeczytalam.. dalam mu obraczke po wszytskim i powiedzialam ze ja zdrad nie przebacze ... tak sie przestraszyl ze dal miten telefon zebym zadzwonila do tej dziewczyny ze to jego kolezanka mieszka w niemczech .. czy gdzies juz nie pamietam i ze przyjechala i chcial sie pozbijac.. pozniej pokazal mi ich ozmowy na FB gg . wogole dal mi do przeczytania wszytsko co mial z komorki z innymi znajomymi .. zeby tylko mnie przkonac ze to byl glupi zat.
fakt byl glupi a mnie to bardzo zabolalo.. ale powiedzialam mu ze walsnie tym zartem zniszczyl moje zauanie do neigo.. bo takiego zaufania jakie u mnie mial nigdy juz nie bedzie ..
a uwierzcie ma u mnei mega duze zaufanie i to bylo podstawa naszego zwiazku ..
ale jakbyscie widzialy jego oczy jak daalam mu ta obraczke.. to stanely mu lzy az w oczach pomieszane ze strachem ..
Bezplemnikowcy też mają dzieci

35odc.
1 podejście (31.12.15) - cb
2 Podejście (24.05.16)

13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94

Novum Wawa