Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Tak czytam co piszesz o swoim Ania.....i mysle , ze on jest niedaleko depresji
pozatym od 2 tyg siedzi i gra w GTAV .. ;/ -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:A czemu gra?
i ma misje
od dawna chcial ja kupic a on tak ma ze jak zaczyna grac to nie widzi niczego innego ;/ -
pozatym.. uwierz mi wiekszos c co orbe robie ciagle pod niego .. do sychologoa poszlismy bo martwilam sie jak on to przechodzi.. dwa o swoich poblemach zaczal bezpoblemowo rozmawiac.. nie ma ju oporow..
dzis doakow facet w pracy sie na niego wydarl..wiec jz byl podirtowany ..
no i trzy powiedzial to wedy jak mu pwoiedzialm co zorbimy jak zostaniemy bez kasy ..jak niebedziemy mili za co zyc..i tlyko dlatgeo ze on sobie olewa prace..i wtedy palnal.. ten glupi tekst..
on doskonale wie ze mam racje ze olewa prace.. ;/
i dlatego tak zakonczyl rozmowe zeby nie wybic pewnego toru.. wie e na to jestem wrazliwa ;/ -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie widzi czy nie chce widziec co sie dzieje dookola?
-
Cwalinka wrote:o kurka moja corcia traci mleczaki a ty jeszcze masz swoejgo
mam jedynki i od razu kly stale
-
nick nieaktualnymoj tezlubi sobie pograc
a wiecie tak sobei z wami pisze i nagle dup moj mnie od neta odlaczyl bo cos robi
ja mu mowie ze w trakcie rozmowy jestem
kumpel sie pyta ze co ja na jakims forum jestem
ja mowie tak o bzykaniu
maz mial ekstra minek
bo myslal ze jestem na ciazowym -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:pozatym.. uwierz mi wiekszos c co orbe robie ciagle pod niego .. do sychologoa poszlismy bo martwilam sie jak on to przechodzi.. dwa o swoich poblemach zaczal bezpoblemowo rozmawiac.. nie ma ju oporow..
dzis doakow facet w pracy sie na niego wydarl..wiec jz byl podirtowany ..
no i trzy powiedzial to wedy jak mu pwoiedzialm co zorbimy jak zostaniemy bez kasy ..jak niebedziemy mili za co zyc..i tlyko dlatgeo ze on sobie olewa prace..i wtedy palnal.. ten glupi tekst..
on doskonale wie ze mam racje ze olewa prace.. ;/
i dlatego tak zakonczyl rozmowe zeby nie wybic pewnego toru.. wie e na to jestem wrazliwa ;/
Ania...ja ci tylko mowie co ja mysle...ja widze ze jestes wkurwiona i to napewno sie przeklada w domu...ale pod tym wkurwem cos innego sie kryje...tylko nie wiem co bo tego nie mowisz....moim zdaniem on sie boi...juz go raz postraszylas ze odejdziesz itd...teraz jest sytuacja z plemnikami....a ty chcesz dziecka...on sie nawet zgodzil na dawce dla ciebie...ewidentnie cie koles kocha...olewa prace??? Dlaczego??? Myslisz ze dlatego ze ma w dupie???? Nie kochana....nie dlatego.....siedzi i gra....dlaczego???? Bo ma w dupie??? Nie , nie dlatego