Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wiem, wiem, ale jakoś brzuch mnie boli i żadna pozycja nie jest dobra
Podczytuje trochę, ale tak na ratyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 19:40
-
taa a jeszce jedno dzis pierdolnal
w czasie jak sie kloclismy ..
mowi to nie tobie wkladaja palec do dupy prz badaniach .. no to wzielam wibrator i mowie to idz do jakiegos lekarze i niech ci wsadza go 3 razy w miesiacu przez rok wtedy pogadamy ...
zamilklCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Oj Ania jeszcze masz
Ja to taki nerwu jestem, że dawno bym gębę rzodarla -
Ania_84 wrote:taa a jeszce jedno dzis pierdolnal
w czasie jak sie kloclismy ..
mowi to nie tobie wkladaja palec do dupy prz badaniach .. no to wzielam wibrator i mowie to idz do jakiegos lekarze i niech ci wsadza go 3 razy w miesiacu przez rok wtedy pogadamy ...
zamilklbiedny nie pomyślał zanim powiedział
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja sie nie dre tylko podnosze glos.. a pozniej rycze.. moja reakcja na stres ;/
Potem jest krzyk i foch. Do tego złość długo mnie trzyma. A na nerwy to reaguje tak, że mnie trzęsieAnia_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
ja duzo emocji trzymam.. a ozniej wybucham.. ale koncowym stadium jet placz.. zanoszenie sie . i to tak ze az nie moge zlapac tchu .. az sie telep e:P a pozniejdopeiro mowie co mi siedzi na zolaldku
3 razy mnie doprowadizl d takiego stanu ... ale jedyne co wtedy moze zrobic i robi .. to mocno mnie przytula pozwala zebym sie wyryczala.. jak juz si euspokajam to wtedy ze mna rozmawia.
nigdy w casie tego jak krzycze.. mi nie przerywa.. bo wie ze to nic nie da..do mne wtedy nic nie dochodzi .. ;P -
To już widzę ma Cie obcykaną, tzn. Postępowanie w takich sytuacjach
Ja nie umiem tlumić emocji w sobie. Od razu wszystko wywalam z siebie. Wiem, że to też nie dobrze, ale z wiekiem robie się potulniejsza. Może kiedyś będę oazą spokojuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
noo wie ze ja strasznie sie rozkrecam.. wtrakcie ..
i zauwazyl ze jak przytuli mnie mocno tak ze nawet jak chce to nie udaje misie wyjsc z objec .. to jakos mnie tak wycisza
pierwszy raz kiedy chyba zauwazy ze to skutuje.. bylo jak dawalam mu moja obraczke..
wtedy to bylo apogeum..i myslalam ze nasze malzenstwo sie skonczy .. a wszystko przez jednego glupiego eska.. dalam mu obrczake . o ni ewiedzial co robic.. ja ryczalam.. i jedye co mu przyszlo na mysl to mnie przytulic.. jak juzprzestalm plakac trzasc sie .. to pocalowal mnie w czolo zaczal przepraszac ze glupio zartowal.. i takie tam..
ojjj mial wtedy przejebane.. spal w dugim pokoju.... a laal za man przez kilka tygodni jak pies -
nick nieaktualny
-
a iwecie co ;P
raz moj maz poskarzyl sie mamusi znaczy powiedzial ze se na niego wkurzylam i jestem na niego obrazona i co dostal druga zjebe od mamay ;p
ze powinien mnie przepraszac i kupic mi kwiatki
ja jestm cierpliwa..a pozatym my rzadko kiedy sie klocimmy znmy sie
prwie 7 lat w tym czasie poklocilsmy si emoze z 10 raz w ciagu malzenstwa..z 4 razy..
generalnie sporo rozmawiamy ..i stad mniej klotni..
ale jak juz cos wybuchnie to porzadnieCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u nas najwieksza byla o tego eska.. reszta to taka.. gdzie od razu sie godzilismy ..
wiecie co wkurzyl mnie dzis tez tesc bo mowi do Michala co ty taki okragly na twarzy jakbys spuchl a michal ze moze od testosteronu.. a ten do niego poco ty to bierzesz jedz selsera , pietruszke i czosnek wszytsko wroci wtedy do normy ;/
madrala sie znalazl -
nick nieaktualny