SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestesm jestem ale zaraz znikam nurmkowac mlodej do szafy

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra z tym sprzataniem maja :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no masakra

• Asha Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no masakra

Caly dzien sprzatac to mozna sie zajebac :-(

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki kochanie znikam
    dobranoc

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    oki kochanie znikam
    dobranoc

Pa :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie nie było mi smutno że gadałyście o bzykaniu . Skąd wam takie coś wpadło do głowy ;-) po prostu mam słaby dzień kilka tematów złożyło się w jedność i zaczęłam myśleć a to bardzo zły znak . Po prostu czasem uważam że ja nigdy tego wszystkiego nie doświadczę . Taki mały dołek mnie dopadł nie ważne . Ja już się boje próbować bo nie chcę by kończyło się to tak jak do tej pory. Dzisiaj miałam takie chwilowe załamanie z niczego poleciałam do łazienki i ryczałam jak dziecko , te wszystkie emocje dopiero ze mnie zeszły tak myślę . Chce być tu z wami ale nie chce pierdolić o tym samym . Nie chce jak na innych wątkach dlatego czasem wolę zawinąć się w kąt i przemilczeć . Jestem słaba jak ja pierdole . Robię z siebie tylko taką pewną siebie uśmiechniętą pełna optymizmu kobietę ale gdy stąd wychodzę płaczę w cieniu . jestem słabsza niż dziecko . Moja psycha wysiada bo nie mogę urodzić dziecka . Jakie to kurwa pojebane :-/
    Przepraszam dziewczyny ja chyba musze odpocząć i poskładać się do kupy . Nie chce robić z siebie pokrzywdzonej przez los . . . buzia jutro będzie lepiej . Spijcie dobrze <3

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 04:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :-/
    Znowu mam infekcje :-/ pomimo tego ze cale opakowanie wtedy wzielam wiec nie wiem o co chodzi, tak mnie napieprza ze spac juz nie da rady :-/ no i chyba owu mi przez to tez przesunelo kurwa, bo i temp przez to spadla...spadla wczoraj w nocy juz, ale rano byla ale wiec tak w pislalam ale widze ze dzisiaj znowu wiec napewno przesunelo kurwa...ledwo siedze tak mnie naparza, prochy wzielam ale co z tego :-/ szlag mnie zaraz trafi...kurwa 3 rano :-/

Staraczka...kochanie ty moje....my tu wszystkie przechodzilysmy takie zalamania ....i mowie to nie po to, zeby umniejszyc twoj bol, ale po to, zebys wiedziala, ze my cie zrozumiemy najlepiej i po to tu jestesmy, kazda z nas potrzebuje czasami pogadac o sobie i nie ma nic w tym zlego....i byc moze to twoj czas, zebys mogla pojsc do przodu....to zaden wstyd przyznac sie , ze sie potrzebuje pomocy i sie wyzalic, my wszystkie tutaj to robimy wczesniej czy pozniej bo po to forum jest...a potem...jest lepiej...:-) ...wiec nie pierdol...tylko mow..B-) kocham <3

Co tam u was?

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze niedlugo wstaniecie, bo oszaleje zaraz :-/

• mik82 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane
    Staraczka ja przechodziłam przez to w ubiegłym tygodniu i też z pozoru świetnie się trzymam a w środku rozwalam się na drobinki
    Asha co się pojebało z tym Twoim wykresem? :-( Ty donga musisz brać dalej i bzykać...no ale ta pieprzona infekcja.....wrrrrr...bierz znów tą furaginę i rumianek pij...cholera że też nie miało kiedy przyleźć dziadostwo no :-(
    Odezwę się z pracy bo muszę wyjeżdżać zaraz z domu
    Buziaki

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dziewczyny nie nie było mi smutno że gadałyście o bzykaniu . Skąd wam takie coś wpadło do głowy ;-) po prostu mam słaby dzień kilka tematów złożyło się w jedność i zaczęłam myśleć a to bardzo zły znak . Po prostu czasem uważam że ja nigdy tego wszystkiego nie doświadczę . Taki mały dołek mnie dopadł nie ważne . Ja już się boje próbować bo nie chcę by kończyło się to tak jak do tej pory. Dzisiaj miałam takie chwilowe załamanie z niczego poleciałam do łazienki i ryczałam jak dziecko , te wszystkie emocje dopiero ze mnie zeszły tak myślę . Chce być tu z wami ale nie chce pierdolić o tym samym . Nie chce jak na innych wątkach dlatego czasem wolę zawinąć się w kąt i przemilczeć . Jestem słaba jak ja pierdole . Robię z siebie tylko taką pewną siebie uśmiechniętą pełna optymizmu kobietę ale gdy stąd wychodzę płaczę w cieniu . jestem słabsza niż dziecko . Moja psycha wysiada bo nie mogę urodzić dziecka . Jakie to kurwa pojebane :-/
    Przepraszam dziewczyny ja chyba musze odpocząć i poskładać się do kupy . Nie chce robić z siebie pokrzywdzonej przez los . . . buzia jutro będzie lepiej . Spijcie dobrze <3
    Kochanie ja cie prosze nawet nie mow mi tutaj ze odchodzisz tu mozesz sie wyplakac, pozalic wszystko bo stalo sie cos przykrego i ja che ci pomoc jesli tylko moge

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogole to witam
    Asha lykaj tabsy, nasiadowki, suszona zuroawinka wszystko by wypedzic to dziadostwo

czesc Mik

• mik82 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a tak w ogole to witam
    Asha lykaj tabsy, nasiadowki, suszona zuroawinka wszystko by wypedzic to dziadostwo

czesc Mik
    Cześć Kochana
    Pędzę do pracy, odezwę się po 8

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz siedze w robocie i nawet kawe wypilam i nie ma z kim gadac

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Staraczka tulam z rana... :*
    Asha, współczuję baaardzo, niestety wiem co przeżywasz - żebym tylko mogła ująć Ci jakoś tego bólu... :(

Ja lecę do roboty, spróbuję zza pracowego biurka się odezwać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 17:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Red :D

Redhotka lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane:)
    Staraczka przytulam Cię bardzo mocno
    Ja już od 5.30 nie śpię

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giga spania nie masz?

• gigsa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzę wcześniej spać, bo po 21 padam na pysk i nie ma, że boli. A rano mąż mnie budzi , potem tabletka i tak wstaje i łażę po chacie

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wszystkim
    Donga Mikus juz wzielam :-( pojebalo sie wszystko jakos deczko :-/

‹‹ 2502 2503 2504 2505 2506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ