X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestesm jestem ale zaraz znikam nurmkowac mlodej do szafy

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra z tym sprzataniem maja :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no masakra

• Asha Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no masakra

Caly dzien sprzatac to mozna sie zajebac :-(

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki kochanie znikam
    dobranoc

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    oki kochanie znikam
    dobranoc

Pa :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie nie było mi smutno że gadałyście o bzykaniu . Skąd wam takie coś wpadło do głowy ;-) po prostu mam słaby dzień kilka tematów złożyło się w jedność i zaczęłam myśleć a to bardzo zły znak . Po prostu czasem uważam że ja nigdy tego wszystkiego nie doświadczę . Taki mały dołek mnie dopadł nie ważne . Ja już się boje próbować bo nie chcę by kończyło się to tak jak do tej pory. Dzisiaj miałam takie chwilowe załamanie z niczego poleciałam do łazienki i ryczałam jak dziecko , te wszystkie emocje dopiero ze mnie zeszły tak myślę . Chce być tu z wami ale nie chce pierdolić o tym samym . Nie chce jak na innych wątkach dlatego czasem wolę zawinąć się w kąt i przemilczeć . Jestem słaba jak ja pierdole . Robię z siebie tylko taką pewną siebie uśmiechniętą pełna optymizmu kobietę ale gdy stąd wychodzę płaczę w cieniu . jestem słabsza niż dziecko . Moja psycha wysiada bo nie mogę urodzić dziecka . Jakie to kurwa pojebane :-/
    Przepraszam dziewczyny ja chyba musze odpocząć i poskładać się do kupy . Nie chce robić z siebie pokrzywdzonej przez los . . . buzia jutro będzie lepiej . Spijcie dobrze <3

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 04:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :-/
    Znowu mam infekcje :-/ pomimo tego ze cale opakowanie wtedy wzielam wiec nie wiem o co chodzi, tak mnie napieprza ze spac juz nie da rady :-/ no i chyba owu mi przez to tez przesunelo kurwa, bo i temp przez to spadla...spadla wczoraj w nocy juz, ale rano byla ale wiec tak w pislalam ale widze ze dzisiaj znowu wiec napewno przesunelo kurwa...ledwo siedze tak mnie naparza, prochy wzielam ale co z tego :-/ szlag mnie zaraz trafi...kurwa 3 rano :-/

Staraczka...kochanie ty moje....my tu wszystkie przechodzilysmy takie zalamania ....i mowie to nie po to, zeby umniejszyc twoj bol, ale po to, zebys wiedziala, ze my cie zrozumiemy najlepiej i po to tu jestesmy, kazda z nas potrzebuje czasami pogadac o sobie i nie ma nic w tym zlego....i byc moze to twoj czas, zebys mogla pojsc do przodu....to zaden wstyd przyznac sie , ze sie potrzebuje pomocy i sie wyzalic, my wszystkie tutaj to robimy wczesniej czy pozniej bo po to forum jest...a potem...jest lepiej...:-) ...wiec nie pierdol...tylko mow..B-) kocham <3

Co tam u was?

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze niedlugo wstaniecie, bo oszaleje zaraz :-/

• mik82 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane
    Staraczka ja przechodziłam przez to w ubiegłym tygodniu i też z pozoru świetnie się trzymam a w środku rozwalam się na drobinki
    Asha co się pojebało z tym Twoim wykresem? :-( Ty donga musisz brać dalej i bzykać...no ale ta pieprzona infekcja.....wrrrrr...bierz znów tą furaginę i rumianek pij...cholera że też nie miało kiedy przyleźć dziadostwo no :-(
    Odezwę się z pracy bo muszę wyjeżdżać zaraz z domu
    Buziaki

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dziewczyny nie nie było mi smutno że gadałyście o bzykaniu . Skąd wam takie coś wpadło do głowy ;-) po prostu mam słaby dzień kilka tematów złożyło się w jedność i zaczęłam myśleć a to bardzo zły znak . Po prostu czasem uważam że ja nigdy tego wszystkiego nie doświadczę . Taki mały dołek mnie dopadł nie ważne . Ja już się boje próbować bo nie chcę by kończyło się to tak jak do tej pory. Dzisiaj miałam takie chwilowe załamanie z niczego poleciałam do łazienki i ryczałam jak dziecko , te wszystkie emocje dopiero ze mnie zeszły tak myślę . Chce być tu z wami ale nie chce pierdolić o tym samym . Nie chce jak na innych wątkach dlatego czasem wolę zawinąć się w kąt i przemilczeć . Jestem słaba jak ja pierdole . Robię z siebie tylko taką pewną siebie uśmiechniętą pełna optymizmu kobietę ale gdy stąd wychodzę płaczę w cieniu . jestem słabsza niż dziecko . Moja psycha wysiada bo nie mogę urodzić dziecka . Jakie to kurwa pojebane :-/
    Przepraszam dziewczyny ja chyba musze odpocząć i poskładać się do kupy . Nie chce robić z siebie pokrzywdzonej przez los . . . buzia jutro będzie lepiej . Spijcie dobrze <3
    Kochanie ja cie prosze nawet nie mow mi tutaj ze odchodzisz tu mozesz sie wyplakac, pozalic wszystko bo stalo sie cos przykrego i ja che ci pomoc jesli tylko moge

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogole to witam
    Asha lykaj tabsy, nasiadowki, suszona zuroawinka wszystko by wypedzic to dziadostwo

czesc Mik

• mik82 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a tak w ogole to witam
    Asha lykaj tabsy, nasiadowki, suszona zuroawinka wszystko by wypedzic to dziadostwo

czesc Mik
    Cześć Kochana
    Pędzę do pracy, odezwę się po 8

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz siedze w robocie i nawet kawe wypilam i nie ma z kim gadac

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Staraczka tulam z rana... :*
    Asha, współczuję baaardzo, niestety wiem co przeżywasz - żebym tylko mogła ująć Ci jakoś tego bólu... :(

Ja lecę do roboty, spróbuję zza pracowego biurka się odezwać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 17:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Red :D

Redhotka lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane:)
    Staraczka przytulam Cię bardzo mocno
    Ja już od 5.30 nie śpię

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giga spania nie masz?

• gigsa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzę wcześniej spać, bo po 21 padam na pysk i nie ma, że boli. A rano mąż mnie budzi , potem tabletka i tak wstaje i łażę po chacie

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wszystkim
    Donga Mikus juz wzielam :-( pojebalo sie wszystko jakos deczko :-/

‹‹ 2502 2503 2504 2505 2506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ