Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Seksik to teraz jest u mnie ostatni na lescie jezeli mam byc szczera
bo sie tak chujowo czuje...mam nadzieje ze to przejdzie szybko bo szyja jest jak trzeba i wogole...szlag by to
mnie tez sie dzis nie chce seksic -
Mysle ze dobrze..szczegolnieze wiem ze t w tym siedzisz.. i moze dlatego Twoje slowa najbarziej mnie zaniepokoily
a swoja droga wiecie co.. zaniedbalam gin ;/ nie bylam iu gina od 6 miesiecy ;/ i musze isc chyba ;/Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mysle ze dobrze..szczegolnieze wiem ze t w tym siedzisz.. i moze dlatego Twoje slowa najbarziej mnie zaniepokoily
a swoja droga wiecie co.. zaniedbalam gin ;/ nie bylam iu gina od 6 miesiecy ;/ i musze isc chyba ;/ -
Ania_84 wrote:Mysle ze dobrze..szczegolnieze wiem ze t w tym siedzisz.. i moze dlatego Twoje slowa najbarziej mnie zaniepokoily
a swoja droga wiecie co.. zaniedbalam gin ;/ nie bylam iu gina od 6 miesiecy ;/ i musze isc chyba ;/
6 miesiecy??? Ja juz chyba ze 3 lata, pomijajac to usg co mi robila w kwietniu...bo tu kurwa przeciez do gina nie pojdziesz jak ci nic nie jest
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Seksik to teraz jest u mnie ostatni na lescie jezeli mam byc szczera
bo sie tak chujowo czuje...mam nadzieje ze to przejdzie szybko bo szyja jest jak trzeba i wogole...szlag by to
eehh wiem jak to jest ;/ bo tez jak nie miaalm ochoty bo zle sie czulam to nawet chcialam zeby M spal w drugim pokoju :p -
Asha wrote:
6 miesiecy??? Ja juz chyba ze 3 lata, pomijajac to usg co mi robila w kwietniu...bo tu kurwa przeciez do gina nie pojdziesz jak ci nic nie jest
pozatym mialam dwa miesiace z rzedu plamienia srodcykliczne ;/ -
Ania_84 wrote:ajj nie mialo byc lajka tylko cytuj
eehh wiem jak to jest ;/ bo tez jak nie miaalm ochoty bo zle sie czulam to nawet chcialam zeby M spal w drugim pokoju :p
No ja wstalam o 3 bo mnie bolalo i oko przymknelam na kanapie po 6ale starego grypa bierze wiec albo on albo na kanapie teraz bedziemy spali.....jak nie urok to sraczka normalnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnei teraz juz lepszy .. choc wlasni dostalam fona od jednego lekarza.. ze terzeba zrobic nowa aktualizacje.. nozesz cholera ;/ iwez tu sie skup na wpisywaniu i rozliczaniu .. to ci sami co w niedziele im robilam.nie dowiedza sie wszytskiego co ma byc tylko tak piperza ;/
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:U mnei teraz juz lepszy .. choc wlasni dostalam fona od jednego lekarza.. ze terzeba zrobic nowa aktualizacje.. nozesz cholera ;/ iwez tu sie skup na wpisywaniu i rozliczaniu .. to ci sami co w niedziele im robilam.nie dowiedza sie wszytskiego co ma byc tylko tak piperza ;/
zajebiscie
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:U mnei teraz juz lepszy .. choc wlasni dostalam fona od jednego lekarza.. ze terzeba zrobic nowa aktualizacje.. nozesz cholera ;/ iwez tu sie skup na wpisywaniu i rozliczaniu .. to ci sami co w niedziele im robilam.nie dowiedza sie wszytskiego co ma byc tylko tak piperza ;/