Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka
witam was moje panie
ania tulejestes wspaniala zona
nawet niewiem czy ja mialabym tule odwagi do walki co ty masz
wielki szacun ze potraficie rozmawiac my a zreszta ja jak mnie moj wkurzy to odrazu wybucham i oczywiscie becze
asha zycze zybkiego powrotu do zdrowka niech infekcja szybko minie
cwalinko mika witama i jeszcze rehotko
staraczko nie doluj sie niestety i ja wiem przez co przechodzisz tule i bardzo mocno wspieram nie odchodz od nas my tu jestesmy tez po to zeby ci choc troszke pomoc ulzyc...
witam jeszcze te dziewczyny co o nich niechcacy zapomnialam jak i te co jeszcze se spia
ja dzis niebede z wami siedziec ledwie patrze na oczy mam zalzawione,kicham,smaram,kaszle i kuzwa jak na zlosc dzis wlasnie dzis co ide na pogrzeb musze sie tak hujowo okropnie czuc..zaraz zmykam i zycze wam milego dnia dobrych humorkow i duzo seksu
zaraz zaczynam sie przygotowywac do pogrzebu,musze umyc wlosy,potszykowac obiad itp.dobra zmykam bo jeszcze dom trza ogarnac
pa pa kochane bede tesknic i o was myslec..wpadne jutro z samego rana chyba ze niedam rady wsac przez ten bol miesni
ale jak nie dam rady jak dam
pa pa pa pa
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:hejka
witam was moje panie
ania tulejestes wspaniala zona
nawet niewiem czy ja mialabym tule odwagi do walki co ty masz
wielki szacun ze potraficie rozmawiac my a zreszta ja jak mnie moj wkurzy to odrazu wybucham i oczywiscie becze
asha zycze zybkiego powrotu do zdrowka niech infekcja szybko minie
cwalinko mika witama i jeszcze rehotko
staraczko nie doluj sie niestety i ja wiem przez co przechodzisz tule i bardzo mocno wspieram nie odchodz od nas my tu jestesmy tez po to zeby ci choc troszke pomoc ulzyc...
witam jeszcze te dziewczyny co o nich niechcacy zapomnialam jak i te co jeszcze se spia
ja dzis niebede z wami siedziec ledwie patrze na oczy mam zalzawione,kicham,smaram,kaszle i kuzwa jak na zlosc dzis wlasnie dzis co ide na pogrzeb musze sie tak hujowo okropnie czuc..zaraz zmykam i zycze wam milego dnia dobrych humorkow i duzo seksu
zaraz zaczynam sie przygotowywac do pogrzebu,musze umyc wlosy,potszykowac obiad itp.dobra zmykam bo jeszcze dom trza ogarnac
pa pa kochane bede tesknic i o was myslec..wpadne jutro z samego rana chyba ze niedam rady wsac przez ten bol miesni
ale jak nie dam rady jak dam
pa pa pa pa
Trzymaj sie slonce i zdrowiiej
-
Cwalinka mam podobnie tyle ze bez dziecia.. Ja kicia, i malz .. no i co wczoraj mowie mezucs przytulibys sie do zonki pogrzal mi dupeczke
a ten do mnie.no ale jak zobacz jak mi sie Kami pieknie ulozyla.. przeciez jej nie bede zganiac ;P
Rybcia.. widze ze sezon gypowy w pelni ;/ ja poki co raz przeszlam teraz juz jakos doszlismy do siebei ale te dni wlasnie lzawiena kichania i kaszlu blee ;/
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Z mojego punktu widzenia macie jeszcze kgos w domu
ale zawsze sie czegos innego
..no jescze jest piesek
ale on do nas do lozka nie wchodzi
no i jesczez ovu dołózka wchdoziWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 09:35
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny