Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:boze ale ja mam dzisiaj lenia, a mialam jeszcze isc dzis biegac
włąsnie rozbestwilam moja kicie
dalam jej 2 plastry grube szyneczki z kurczaczka -
moj maz by mi zaraz powiedzial ze ja rozpieszczam
ale ma tylko suche zarcie ..bo mokre dzis M ma kupic ;/
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a jakie mokre zarelko lubi?
ostatnio kupowalam jej na przekaske takie z rossmana wpierdzielala ze jej sie uszy trzesly . teraz nie hce znowu kupuje whiskasa.. ostatnio kupilam jej 3 saszetki z royala.. strasznie jej smakowaly i teraz tylko na nie czkea.. whiskas jak jest to zje..ale naczytalam sie o awhiskasie i kitykat i teraz mam obwawy ;/
raz na jakis czas maz kupi jej shebbe.. albo inne rarytaski
i tak ja rozpieszcza ze teraz bzdziagwa jakis 2 jakosci nie zje ;/
jak dosane kase to jej znowuzamowie sucha i mokra royala a poki co musi whiskasem sie zadowolic..no i oczywiscie .. tylko saszetki .. z puszki nie zje ;p -
nick nieaktualny
-
tesciowa raz ja chciala oszukac i dala jej trszke saszetki do tego dorzucila jej watrobe gotowana i ryz.. wiecie ze wyjadla to z szaszetki resze zostawila ;/
-
wiesz co jak kupuje 24 saszetki
http://www.krakvet.pl/royal-canin-sterilised-saszetka-24x85g-p-29869.html
to wychodzi w sumie po 2,90 za jednaa za whiskasa wychodzi mi 2 zl ...
-
nick nieaktualny
-
na pewno royal jest drozszy..ale mam kolezanke wet mi powiedziala ze koszty pozniej leczenia kota przewyzsza te ktore rozloze na dobrej jakosci zarcie..
a ze nasza jest po przejsciach to wole juz jej kupic ta lepsza .. szczegolnie ze ostatnio mial aktycznie problem z pecherzem... a u kotow to juz znak ze cos moze sie dziacCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:hihi zdolna bestia
dzis od 5 nad ranem tak beczala z e szok.. i co maz dal jej zeby sie zapchala psiaka zarcie mokrezlizala galaretke i dalej
-
Cwalinka wrote:to ja felixa kupuje 12 za 20 zl
wiec wychodzi 1,66 zl / jedna
musze kupic czesc royala i czesc innych bo royal ma to do siebie ze ma jeden smak ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nasz ma podobnie ..
albo jak uslyszy ze podnosze szafke znaczy drzwiczki od szafki gdzie ma z arcie o na zakretach nie wyrabia
raz to tak piperznela o sciane ze az ja wzielam i patzyalm czy nic jej nie jest ;P a ta co zeskoczyla z rak i do szafeczki do zarcia
-
nick nieaktualny