Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:jakie te kociki madralskie
ale i tak ja kocham bo to taki pieszczoch jest ze nie wiem
mam nadzeje ze uda nam sie zalatwic drugiego kotka
choc obawia m sie bo roznica wieku bedzie ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a ile wasza Kicia juz ma?
nasze to straszliwe pieszczochy sa
ojj to nasza po brzuchu nie trawi jak lezy rozlozona i zaczynasz ja glaskac to od razu lapie zebami i pazurami ..
podobno sterylizowane kotki tak maja ze bronia brzuszka -
nick nieaktualny
-
tylko wies zona taka rozpieszczona jak pojawi sie drugi kot.. niby czytalam w poradach behawioralnych jak przyspoosbic drugiego kota .. ale dl amnie to kosmos.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi wet powiedzial ze z jej charakterkiem bedzie ciezko teraz przysposobic drugego kota..na poczatu jak byla mala to tak a teraz ... -i to mnie tylko hamuje.. bo ta wet naprawde ma spore pojecie o kotach i na I ( jak mala miala 5 tyg) wizycie nam powiedzial ze to bedzie kocica mala ale z charakterkkiem.. i sie sprawdza.. ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:03
-
nick nieaktualny
-
własnie dlatgeo sie wstrzymujemy
bardzo bym chciala..bo widac ze jest samotna jak my jedziemy ..tak mialaby sie z kim bawic
ale ma charakterek i nie wiem czy to bylby dobry pomysl..mysle ze sorbujemy inaczej
siostra bedzie jechaa na 2 tyg i pytal sie czy bysmy nie chcieli przechowac jej kotka
wiec...
zobaczymy jabedzie reagowac
-
Hej dziewuszki
ja na chwilke tylko sie przywitac chciałam...młody drzemie i tez zamierzam to zrobic bo jakas taka słaba od wczoraj jestem...
cwalinka nie moge cos foty wstawic tego mleczka..ale to jest firmy Apipol Farma, 45 tabletek, dawka 300 (jakbys brałą to włąśnie taką dawke, nie mniejszą)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:izus to te ? http://www.aptekagemini.pl/mleczko-pszczele-royal-jelly-300mg-45-tabletek.html
tam pisze ze brac 1-2 rano i po poludniu..ide lulać...odezwe sie wieczorkiem pewnie dopiero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no i jak zwykle jak ja pojde do domu to wy sie tutaj rozgadacie