Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem wam cos , tylko sie nie smiejcie. wlasnie wrocilam z kosciola z moja cholera mala bo dzisiaj jest swieto Matki Boskiej. ona kojazy mie sie glownie z Niepokalanym Poczeciem , daltego wlasnie poszlysmy. ksiadz mowi w kazaniu ze Maryja przyszla do Elzbiety a ta nagle poczula ze ma malenstwo w brzuchu a kiedy Maryja sie do niej odezwala to dziecko sie poruszyla. tak sobie wtedy pomyslalam sobie, zeby nam sie wszystkim udalo tak jak Elzbiecie. byla stara i nie mogla miec dzieci a za sprawa cudu zaszla w ciaze. moze ten test to jakis znak . strasznie bym chciala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 19:29
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:powiem wam cos , tylko sie nie smiejcie. wlasnie wrocilam z kosciola z moja cholera mala bo dzisiaj jest swieto Matki Boskiej. ona kojazy mie sie glownie z Niepokalanym Poczeciem , daltego wlasnie poszlysmy. ksiadz mowi w kazaniu ze Maryja przyszla do Elzbiety a ta nagle poczula ze ma malenstwo w brzuchu a kiedy Maryja sie do niej odezwala to dziecko sie poruszyla. tak sobie wtedy pomyslalam sobie, zeby nam sie wszystkim udalo tak jak Elzbiecie. byla stara i nie mogla miec dzieci a za sprawa cudu zaszla w ciaze. moze ten test to jakis znak . strasznie bym chciala
Jaki test..jeszcze mi powiedz