Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:ale ja się boję, że potem jak chodzę i sprawdzam ta nieszczęsną szyjkę i śluz to przeszkadzam żołnierzom
-
amelia04072006 wrote:szyjke sprawdzaj raz dziennie , najlepiej wieczorem, sluzu nie sprawdzaj po bzykanku bo jest zmieniony po spermie. a wczym ty masz im przeszkadzac? po owulce nie powinno sie grzebac ale przed ? wolna amerykanka
-
Asha wrote:Ja mam obawe ze co dwa trzy dni nie styknie i dawaj jazda codziennie
pompon lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Ja to mam obawe jednak zawsze ze co dwa trzy dni nie stykniee i jak ten mój nie chce to jest nerw ;p
-
pompon wrote:Wiesz co od czasu do czasu, nic specjalnego jakoś. Teraz akurat kończe pocałunek klimta, bo uwielbiam ten obraz. A Ty ?
A ja roznie, troche portretow robie, troche z fotografi i czasami swoje jakies projekty...jak skoncze to co robie to wam pokazepompon lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja tez sie boje ze jak przyjdzie juz ten moment kiedy pyton bedzie koniecznie potrzebny zastrajkuje, tak zreszta sie stalo ostatnio. ale moze wy macie inne argumenty niz ja. a moze sposob izy. na agresje ?
Ja to przestaje prosić, ciągne do wyra i biore co moje, przynjniej sie staram, tak jak radzilyscie :)ale jak mi zastrajkuje w końcu to nic nie ruszy...