Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ja tez sie boje ze jak przyjdzie juz ten moment kiedy pyton bedzie koniecznie potrzebny zastrajkuje, tak zreszta sie stalo ostatnio. ale moze wy macie inne argumenty niz ja. a moze sposob izy. na agresje ?
Ostatnio tak było. Potem tylko ryczę po kątach -
Asha wrote:A ja roznie, troche portretow robie, troche z fotografi i czasami swoje jakies projekty...jak skoncze to co robie to wam pokaze
No koniecznie,super! ja to lubie, talentu jakegoś w sobie nie odnajduje, ale z tego klimta jestem zadowolona, jak skończe wreszcie - bo musze miec mega wene zeby przysstanac do tego, i oprawie w rame to tez wam pokaze -
pompon wrote:No koniecznie,super! ja to lubie, talentu jakegoś w sobie nie odnajduje, ale z tego klimta jestem zadowolona, jak skończe wreszcie - bo musze miec mega wene zeby przysstanac do tego, i oprawie w rame to tez wam pokaze
No ja tez musze miec wene, ja tez moge nie malowac przez 6 miesiecy czasami -
Asha wrote:Tez zajebiscie, moja mama takie olbrzymie robi, super to jest, ja nie mam cierpliwosci do tego
-
amelia04072006 wrote:ja obstawiam ciemniejsza lub rowna kreske a dziadostwo, ze lewa jest mocniejsza. ty masz to przed soba bez kompa- jak ty to widzisz?
Nie, no chyba pozytywny ale ja juz nie wiem sama ...dlatego was pytam bo rece mi juz opadaja