Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:wyjdzie ci wyjdzie, ja bardzo mocno w CIebie wierze, masz Amelke i babelka w brzuszku walcz kochanie
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie ja juz nawet gadac nie chce. mam wrazenie ze juz mi nic nie wyjdzie, ze nikt mi nie pomoze. jestem zmeczona i sama
Kochana ty jestes silniejsza niz myslisz...tylko yeraz sie wszystko naraz zlozylo....zobacz jak o Amelke walczylas...zobacz jak walczysz kazdego dnia...teraz ciaza doszla i musisz o siebie walczyc i dlatego jest trudniej, jest tego wiecej ale umiesz, dasz rade, juz udowodnilas ze dasz rade...tylko nie wszystko naraz...malymi krokami....jestes silna slonce...to tylko chujowy moment jest bo sie nawarstwily problemy wszystkiemik82, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:oooo nie , jeszcze tam mialabym jezdzic? to chwilowe zaraz minie
Asha, Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Kochana ty jestes silniejsza niz myslisz...tylko yeraz sie wszystko naraz zlozylo....zobacz jak o Amelke walczylas...zobacz jak walczysz kazdego dnia...teraz ciaza doszla i musisz o siebie walczyc i dlatego jest trudniej, jest tego wiecej ale umiesz, dasz rade, juz udowodnilas ze dasz rade...tylko nie wszystko naraz...malymi krokami....jestes silna slonce...to tylko chujowy moment jest bo sie nawarstwily problemy wszystkie
pewno ze dam rade, przecie nie ma nikogo innego. dobra. znowu o mnie . koniec tematu -
amelia04072006 wrote:no wlasnie dlatego mam depresje, bo wszystko wyszlo naraz
pewno ze dam rade, przecie nie ma nikogo innego. dobra. znowu o mnie . koniec tematu
Daj spokoj...
Mowie to po to, zeby ci dodac sily nie po to zebys sie zamknelaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie wiem po co ograniczasz hahahaha
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny