Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:jestem w czarnej dupie. nie mam sil na nic. nie mam gina i musze szukac. amelia te neurologi badania itd. jestem sama i nie mam na nic sil
-
amelia04072006 wrote:jestem w czarnej dupie. nie mam sil na nic. nie mam gina i musze szukac. amelia te neurologi badania itd. jestem sama i nie mam na nic sil
Gina spokojnie znajdziesz a z Młodą kiedy masz te badania?amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Bo nie lubie lini przerywanej
To bierz donga i czekaj na owu bo na bank nie miałaś w takim razie... masz już lutę? -
Cwalinka wrote:ja rozumiem ze tam jestes sama ale tu nas masz, chocby wyzalic sie tutaj moze bedzie ci lepiej, NIE PODDAWAJ SIE MASZ DLA KOGO ZYC
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:no wlasnie ja juz nawet gadac nie chce. mam wrazenie ze juz mi nic nie wyjdzie, ze nikt mi nie pomoze. jestem zmeczona i sama
-
mik82 wrote:przytulam Kochana
Gina spokojnie znajdziesz a z Młodą kiedy masz te badania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:40
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie ja juz nawet gadac nie chce. mam wrazenie ze juz mi nic nie wyjdzie, ze nikt mi nie pomoze. jestem zmeczona i sama
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny