Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:ale to jakies zjebane jest w sumie
..najpierw Ci lek dadza a potem siki przebadaja
Chodzi o to, zeby w systemie byla podstawa do wystawienia lekow...to juz o siki tu nie chodzi...chodzi o to ze mi leki daje bez sikowCwalinka lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:koniecznie dobry lodzik nie jest zły..aczkolwiek mi sie zachciało wlasnie rzygac na sama mysl...hahahhahahahhaha
Hahahahahahhaahahahah o kurwa hahahaaha to twoj stary juz sie nie nacieszy hahahahaahahCwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:koniecznie dobry lodzik nie jest zły..aczkolwiek mi sie zachciało wlasnie rzygac na sama mysl...hahahhahahahhaha
wec moze odslonie mu wrotaIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no czaje..ale moglabys im tych sikow nie doniesc i co Ci zrobia? hahha
No nic...tyle ze moze akurat je jakims cudem sprawdza i moze jeszcze cos wyjdzie, dlatego je zanioslam...a wogole sluzu mam do cholery i w tym pojemniku z tym moczem ten sluz tam hahahahahahIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No nic...tyle ze moze akurat je jakims cudem sprawdza i moze jeszcze cos wyjdzie, dlatego je zanioslam...a wogole sluzu mam do cholery i w tym pojemniku z tym moczem ten sluz tam hahahahahah
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:o! to juz lepiej
matko dziewczyny nie o pawiu bo mi zaraz sero pojdzie ;PCwalinka lubi tę wiadomość