Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrybka wrote:oj juz niepamietam firmy
bratowa niby znalazla druga ale pojawila sie po okolo5 godzinach i uznalam ze jest juz za pozno na odczyt a do ginkowej poszlam moze z tydzien po tescie pamietam jak dzis jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy..tej chwili nigdy niezapomne a teraz moj chlopak (synolek) juz pyskuje jak cos chce roci takie slodkie oczeta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:oj juz niepamietam firmy
bratowa niby znalazla druga ale pojawila sie po okolo5 godzinach i uznalam ze jest juz za pozno na odczyt a do ginkowej poszlam moze z tydzien po tescie pamietam jak dzis jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy..tej chwili nigdy niezapomne a teraz moj chlopak (synolek) juz pyskuje jak cos chce robi takie slodkie oczeta
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Nie, nie Adam, Radek ma na imię. Niby fajna data, ale wg Niego problematyczna, bo zawsze jeden prezent dostaje
Mój powiedział kiedyś, że nie chciałby urodzić się w Wigilię, bo by jeden prezent dostał. Ich myślenie mnie zadziwiaA to taka fajna data
Sylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:moj dostaje dwa
a nigdy imprezy nie robi
HehehehPewnie, będę mu 2 prezenty kupować
W tym roku już jeden dostał - fasola, a drugi dostanie w Wigilie
A impreza zawsze była w I dzień świąt, chyba, że 27 grudnia to była niedziele albo sobota to wtedy 26 grudnia była impreza. W tym roku będzie 27 grudnia, bo to sobota.
gigsa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Heheheh
Pewnie, będę mu 2 prezenty kupować
A impreza zawsze była w I dzień świąt, chyba, że 27 grudnia to była niedziele albo sobota to wtedy 26 grudnia była impreza. W tym roku będzie 27 grudnia, bo to sobota.
a co do prezentow to ostatnio dostal na swoje urodziny sukienke dla mnieSylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Heheheh
Pewnie, będę mu 2 prezenty kupować
Mój to wariuje na razie ze szczęścia. Juz by wszystkim powiedział o ciąży, co mnie wkurza trocheCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:moj wcale nie chce robic bo nie lubi
a co do prezentow to ostatnio dostal na swoje urodziny sukienke dla mnieaż dwa razy musiałam przeczytać
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Sylwia, a jak mąż już się oswoił, że będzie tatusiem?
Mój to wariuje na razie ze szczęścia. Juz by wszystkim powiedział o ciąży, co mnie wkurza troche -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:mysmy powiedzieli jak tylko na USG kropka zobacyzlismy, teraz pewnie jak bedzie mi ndane bede czekac ciut dluzej
Jutro jedziemy do mojego ojca i juz się pyta czy powiemyCwalinka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:No co?
mój tez woli wydać na mnie pieniądze niż na siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:25
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Sylwia, a jak mąż już się oswoił, że będzie tatusiem?
Mój to wariuje na razie ze szczęścia. Juz by wszystkim powiedział o ciąży, co mnie wkurza troche
Mój mąż też się cieszy, mówi do mnie brzuchatku, Ale nie ma parcia na opowiadanie wszystkim. Twierdzi, że jeszcze przyjdzie na to czas.Cwalinka lubi tę wiadomość