Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyte pyskowanie jest strasznerybka wrote:oj juz niepamietam firmy
bratowa niby znalazla druga ale pojawila sie po okolo5 godzinach i uznalam ze jest juz za pozno na odczyt a do ginkowej poszlam moze z tydzien po tescie pamietam jak dzis jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy..tej chwili nigdy niezapomne a teraz moj chlopak (synolek) juz pyskuje jak cos chce roci takie slodkie oczeta 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaskoczenie było miłerybka wrote:oj juz niepamietam firmy
bratowa niby znalazla druga ale pojawila sie po okolo5 godzinach i uznalam ze jest juz za pozno na odczyt a do ginkowej poszlam moze z tydzien po tescie pamietam jak dzis jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy..tej chwili nigdy niezapomne a teraz moj chlopak (synolek) juz pyskuje jak cos chce robi takie slodkie oczeta 

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
oj te chłopySylwia87 wrote:Nie, nie Adam, Radek ma na imię. Niby fajna data, ale wg Niego problematyczna, bo zawsze jeden prezent dostaje

Mój powiedział kiedyś, że nie chciałby urodzić się w Wigilię, bo by jeden prezent dostał. Ich myślenie mnie zadziwia
A to taka fajna data
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:moj dostaje dwa
a nigdy imprezy nie robi
Heheheh
Pewnie, będę mu 2 prezenty kupować
W tym roku już jeden dostał - fasola, a drugi dostanie w Wigilie
A impreza zawsze była w I dzień świąt, chyba, że 27 grudnia to była niedziele albo sobota to wtedy 26 grudnia była impreza. W tym roku będzie 27 grudnia, bo to sobota.
gigsa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoj wcale nie chce robic bo nie lubiSylwia87 wrote:Heheheh
A impreza zawsze była w I dzień świąt, chyba, że 27 grudnia to była niedziele albo sobota to wtedy 26 grudnia była impreza. W tym roku będzie 27 grudnia, bo to sobota.
a co do prezentow to ostatnio dostal na swoje urodziny sukienke dla mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia, a jak mąż już się oswoił, że będzie tatusiem?Sylwia87 wrote:Heheheh
Mój to wariuje na razie ze szczęścia. Juz by wszystkim powiedział o ciąży, co mnie wkurza troche
-
nick nieaktualny
-
ale się uśmiałamCwalinka wrote:moj wcale nie chce robic bo nie lubi
a co do prezentow to ostatnio dostal na swoje urodziny sukienke dla mnie
aż dwa razy musiałam przeczytać
-
nick nieaktualnymysmy powiedzieli jak tylko na USG kropka zobacyzlismy, teraz pewnie jak bedzie mi ndane bede czekac ciut dluzejgigsa wrote:Sylwia, a jak mąż już się oswoił, że będzie tatusiem?
Mój to wariuje na razie ze szczęścia. Juz by wszystkim powiedział o ciąży, co mnie wkurza troche -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też chciałam poczekać choć troche dłużej, ale on juz wytrzymac nie możeCwalinka wrote:mysmy powiedzieli jak tylko na USG kropka zobacyzlismy, teraz pewnie jak bedzie mi ndane bede czekac ciut dluzej
Jutro jedziemy do mojego ojca i juz się pyta czy powiemy
-
no nic, prawidłowoCwalinka wrote:No co?

mój tez woli wydać na mnie pieniądze niż na siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:25
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Sylwia, a jak mąż już się oswoił, że będzie tatusiem?
Mój to wariuje na razie ze szczęścia. Juz by wszystkim powiedział o ciąży, co mnie wkurza troche
Mój mąż też się cieszy, mówi do mnie brzuchatku, Ale nie ma parcia na opowiadanie wszystkim. Twierdzi, że jeszcze przyjdzie na to czas.