Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:też chciałam poczekać choć troche dłużej, ale on juz wytrzymac nie może
Jutro jedziemy do mojego ojca i juz się pyta czy powiemy
Nasi rodzice i rodzeństwo wiedzą i najbliżsi znajomi, w sumie moje 2 koleżanki.Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Mój mąż też się cieszy, mówi do mnie brzuchatku, Ale nie ma parcia na opowiadanie wszystkim. Twierdzi, że jeszcze przyjdzie na to czas.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Nasi rodzice i rodzeństwo wiedzą i najbliżsi znajomi, w sumie moje 2 koleżanki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Mój po pierwszej becie dopiero uwierzył i powiedział, że szybko poszło
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:A teściowej kiedy powiecie?
możliwe, że babka z mojej pracy jej doniesie pierwsza, bo to mega plotkara i co tydzień do siebie dzwoniąCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
jak tam nasze ciezarówki
ja dzis juz z mniejszym bolem ..ale jednak nadal troche boli .. jajnik ciagnie ;/ ale wydaje mi sie ze wczoraj bylo owu ..
chco odpuscilicsmybo po porstu wszytsko mnie bolalo ;/
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej kochane
jak tam nasze ciezarówki
ja dzis juz z mniejszym bolem ..ale jednak nadal troche boli .. jajnik ciagnie ;/ ale wydaje mi sie ze wczoraj bylo owu ..
Hej AniaU mnie wszystko ok
-
Sylwia87 wrote:Aha, czyli pewnie niedługo się dowie..
ja nie chcę nawet o niej myśleć, bo na samą myśl nerw mi się podnosi
Wyobrażam sobie jej reakcję : "Gratuluję" wypowiedziane z podniesiona gową i bez entuzjazmu -
Cwalinka wrote:no Giga tez dosc szybko wam poszlo
ale wiem, że tak naprawde to wcale nie tak długo
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
jak tam nasze ciezarówki
Ciężarówki ok