Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygigsa wrote:oj tam, oj tam
Wiemy, że to początek 5 tygodnia, ale fajnie mieć świadomość, że w tych innych obliczeniach to niby 6
bo ja to dawno temu w ciazy bylam i moze cosik sie pozmienialo25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:bedzie super pamiatka
Życzę Wam żebyście też jak najszybciej te swoje dwie upragnione kreseczki zobaczyłyCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie no ja pytam tak ogolnie
bo ja to dawno temu w ciazy bylam i moze cosik sie pozmienialo -
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Czyli sobie odejmujesz
Ja po nowym roku mówię tyle ile mam rocznikowo. Czyli po nowym roku będę mieć 28.
tak samo z corcia robieszczegolnie kiedy trzeba bylo od 6 lat placic za wstepy czy cos a ona urodzin jeszcze nie miala ;P
tak samo prawko jak robisz nie mozesz chyba miec rocznikowo 18 tylko po urodzinkachi alko tez nie sprzedadza bo masz rocznikowo 18
ale to tylko tak sobei25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Czyli sobie odejmujesz
Ja po nowym roku mówię tyle ile mam rocznikowo. Czyli po nowym roku będę mieć 28.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:będzie, bo tyle czekałam żeby te dwie kreski zobaczyć
Życzę Wam żebyście też jak najszybciej te swoje dwie upragnione kreseczki zobaczyłya jak bylam z synem to test mi niewyszedl dodatni ginek mnie zbadala powiedziala pani w 5 tygodniu w ciazy jest i zonk i niepomyslalam se ze se moge siknac na pamiatke
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:oj ja widzialam juz nieraz cudne dwie krechy ale na tescie owu
a jak bylam z synem to test mi niewyszedl dodatni ginek mnie zbadala powiedziala pani w 5 tygodniu w ciazy jest i zonk i niepomyslalam se ze se moge siknac na pamiatke
-
Sylwia87 wrote:Mój mąż w Wigilie kończy 30
I cały czas uparcie twierdzi, że ma 29
ale fajna data urodzeniaMoże też Adam ma na imię?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:13
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:moj w wigilie konczy 31
a twoj ma racje
ja teraz z mezem w tym samym wieku jestesmyhgihi ale juz niedlugo
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:to co to za testy były ???? 5 tydzień, gin potwierdza, a test nie ? Beznadziejne są te testy czasem
bratowa niby znalazla druga ale pojawila sie po okolo5 godzinach i uznalam ze jest juz za pozno na odczyt a do ginkowej poszlam moze z tydzien po tescie pamietam jak dzis jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy..tej chwili nigdy niezapomne a teraz moj chlopak (synolek) juz pyskuje jak cos chce robi takie slodkie oczeta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:15
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny