Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:moje tyż
no i właśnie od tego mają fioletową i ja to rozumiem
ja nawet moge pogadać z ciężarówkami o ich wątpliwościach jeśli jakieś mają bo dwa razy w ciąży byłam i coś tam z tego pamiętamno ale żeby to nie był jedyny temat z ciężarówkami
O to to to....tak jakby zapomnialy ze sie przed chwila staraly...nie mowie ze wszystkie absolutnie...tego nie mowiemik82, amelia04072006, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Pomijam juz , ze przykro sie robi jak niektore laski co sa w ciazy mowia tylko o ciazy i juz nie sa zainteresowane tym co u nas
ale to takie moje
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ups...chyba malo odpowiedni moment teraz ze weszlam...witam serdecznie te sie jeszcze z nimi niewitalam..amelko wez tabletke ale i natychmiast dzwpn do lekarza i umawiaj wizyte..staraczko super porwanie ja tez chce..weszlam tylko na chwilke bo zaraz obiad musze konczyc..przepraszam ze pojawiam sie i znikam ale niezawsze mam czas zeby se pisac..jestem tu za krotko zeby sie wypowiadac na ten temat waszej szczerosci gigsy itp.napisze krotko ze pomimo ze jestem tu krotko bardzo z wami sie zzylam i kuzwa przykro jest ze sa jakues nieporozumienia ale znowu super ze umiecie je wyciagnac na swiatlo dzienne..jesli napisalam cos nie teges przepraszam... bede was podczytywac ale malo pisac bo nistety z telefonu jest bardzo ciezko...kocham was..milego dnia...
Asha, Cwalinka, amelia04072006, mik82, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:w ulotce pisze ze nie ale ja pilam.
dong poprawia endometrium
pijesz bo lubisz a endo przy okzaji?
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:Ups...chyba malo odpowiedni moment teraz ze weszlam...witam serdecznie te sie jeszcze z nimi niewitalam..amelko wez tabletke ale i natychmiast dzwpn do lekarza i umawiaj wizyte..staraczko super porwanie ja tez chce..weszlam tylko na chwilke bo zaraz obiad musze konczyc..przepraszam ze pojawiam sie i znikam ale niezawsze mam czas zeby se pisac..jestem tu za krotko zeby sie wypowiadac na ten temat waszej szczerosci gigsy itp.napisze krotko ze pomimo ze jestem tu krotko bardzo z wami sie zzylam i kuzwa przykro jest ze sa jakues nieporozumienia ale znowu super ze umiecie je wyciagnac na swiatlo dzienne..jesli napisalam cos nie teges przepraszam... bede was podczytywac ale malo pisac bo nistety z telefonu jest bardzo ciezko...kocham was..milego dnia...
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny