Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:Weź odstaw ten antybiotyk i piwa się napij, może polepszy Ci się
A kupilam wczoraj nawet takie fajne niemieckie, w bytelkach z takim gumowym korkiem i zapomnialam ze pic do cholery nie moge bo antybiotykCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Gigsa ale nie zachowuj się teraz jak dziecko "od tej pory nic nie powiem", co my w piaskownicy jesteśmy czy co? ile Ty masz lat?
Ktoś tutaj się poczuł urażony...ja się źle czuję od dłuższego czasu jak każda kolejna ciężarówka ma wyjebane na te co tu zostają i po prostu mi się coraz bardziej przykro robi, ale jak mnie coś boli to o tym mówię. A Ty nie strzelaj fochami tylko wypowiedz się co sama o tym myślisz a nie wyjeżdżaj z tekstami "nic już nie powiem" bo mi się wkurw załącza na takie zachowania. My się nie musimy zgadzać ze sobą tu na forum w każdej kwestii...my to co pisałaś widziałyśmy tak jak pisałyśmy, Ty widzisz to inaczej i ok...piszemy, czytamy, wyjaśniamy...ale takie teksty na zasadzie zawijania zabawek są nie fajne...myślałam że się szanujemy i swoje zdania również...choćby bardzo różniące się od siebiemik82, Sylwia87, Asha, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Gigsa ale nie zachowuj się teraz jak dziecko "od tej pory nic nie powiem", co my w piaskownicy jesteśmy czy co? ile Ty masz lat?
Ktoś tutaj się poczuł urażony...ja się źle czuję od dłuższego czasu jak każda kolejna ciężarówka ma wyjebane na te co tu zostają i po prostu mi się coraz bardziej przykro robi, ale jak mnie coś boli to o tym mówię. A Ty nie strzelaj fochami tylko wypowiedz się co sama o tym myślisz a nie wyjeżdżaj z tekstami "nic już nie powiem" bo mi się wkurw załącza na takie zachowania. My się nie musimy zgadzać ze sobą tu na forum w każdej kwestii...my to co pisałaś widziałyśmy tak jak pisałyśmy, Ty widzisz to inaczej i ok...piszemy, czytamy, wyjaśniamy...ale takie teksty na zasadzie zawijania zabawek są nie fajne...myślałam że się szanujemy i swoje zdania również...choćby bardzo różniące się od siebie
Pomijam juz , ze przykro sie robi jak niektore laski co sa w ciazy mowia tylko o ciazy i juz nie sa zainteresowane tym co u nasale to takie moje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:26
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
a propos alko...czy przy leku na tarczycę można pić alko?
bo ja pije cały czas czerwone wytrawne na endometrium i moge się zdziwić hahahaCwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Pomijam juz , ze przykro sie robi jak te laski co sa w ciazy mowia tylko o ciazy i juz nie sa zainteresowane tym co u nas
ale to takie moje
no i właśnie od tego mają fioletową i ja to rozumiem
ja nawet moge pogadać z ciężarówkami o ich wątpliwościach jeśli jakieś mają bo dwa razy w ciąży byłam i coś tam z tego pamiętamno ale żeby to nie był jedyny temat z ciężarówkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:28
amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:a propos alko...czy przy leku na tarczycę można pić alko?
bo ja pije cały czas czerwone wytrawne na endometrium i moge się zdziwić hahaha
Hahahah oby z tego wina test ci sie czerwony zrobilSylwia87, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:moje tyż
no i właśnie od tego mają fioletową i ja to rozumiem
ja nawet moge pogadać z ciężarówkami o ich wątpliwościach jeśli jakieś mają bo dwa razy w ciąży byłam i coś tam z tego pamiętamno ale żeby to niebył jedyny temat z ciężarówkami
amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:a propos alko...czy przy leku na tarczycę można pić alko?
bo ja pije cały czas czerwone wytrawne na endometrium i moge się zdziwić hahaha
dong poprawia endometrium
pijesz bo lubisz a endo przy okzaji?
Cwalinka lubi tę wiadomość