gigsa wrote:
Nigdy nie uważałam się za eksperta w tych dziedzinach i zawsze Was pytam o wszystko, bo sama mało wiem. A to, że odpowiadam komuś na pytanie jeśli znam odpowiedź np. od Was to coś złego. Mam zaczynać odpowiedź od słów "Ja nie wiem, ale dziewczyny pisał .... " ?
Od tej pory nic nie powiem
Gigsa ale nie zachowuj się teraz jak dziecko "od tej pory nic nie powiem", co my w piaskownicy jesteśmy czy co? ile Ty masz lat?
Ktoś tutaj się poczuł urażony...ja się źle czuję od dłuższego czasu jak każda kolejna ciężarówka ma wyjebane na te co tu zostają i po prostu mi się coraz bardziej przykro robi, ale jak mnie coś boli to o tym mówię. A Ty nie strzelaj fochami tylko wypowiedz się co sama o tym myślisz a nie wyjeżdżaj z tekstami "nic już nie powiem" bo mi się wkurw załącza na takie zachowania. My się nie musimy zgadzać ze sobą tu na forum w każdej kwestii...my to co pisałaś widziałyśmy tak jak pisałyśmy, Ty widzisz to inaczej i ok...piszemy, czytamy, wyjaśniamy...ale takie teksty na zasadzie zawijania zabawek są nie fajne...myślałam że się szanujemy i swoje zdania również...choćby bardzo różniące się od siebie
wrzesień 2008 - Mikołaj

Starania od 12.2012
maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
maj 2015 - cb
grudzień 2016 - cb