Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) - kurwa jaki lekarz ma tylko lic ??
Umiejętności i uprawnienia: znajomość pakietu MS Office - Boniu jak od lekarz tylko tego wymagaja ;/
ja to co w tym zakresie obowiazkow robie co miesiac.. za 1000 zl ;/ plus 1000 innych obowiazkow .. -
Asha wrote:Lekarz 4000 w pl zarabia??? To niemozliwe
przeciez po kontroliidzie do siebie pracowacza 10 tys
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) - kurwa jaki lekarz ma tylko lic ??
Umiejętności i uprawnienia: znajomość pakietu MS Office - Boniu jak od lekarz tylko tego wymagaja ;/
ja to co w tym zakresie obowiazkow robie co miesiac.. za 1000 zl ;/ plus 1000 innych obowiazkow ..
A po co lekarzowi wiecej niz MS Office? On ma tylko wnioski z wizyty wpisacAnia_84, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:A po co lekarzowi wiecej niz MS Office? On ma tylko wnioski z wizyty wpisac
on tylko pisze kody
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No to jak masz wszystkie kwalifikacje to skladaj papiery
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) - kurwa jaki lekarz ma tylko lic ??
ja to co w tym zakresie obowiazkow robie co miesiac.. za 1000 zl ;/ plus 1000 innych obowiazkow .. -
Asha wrote:No i ?????
-
Ania_84 wrote:bo nie jestem lekarzem
a pr wyk zawodu ma tylko lekarz
No wlasnie...czyli to ogloszenie generalnie jest o tym ze trzeba byc lekarzem.....nie czaje za barzdzo do czego zmierzalas jezeli mam byc szczera.....kazde ogloszenie o prace...bedzie mialo....czesc wymagan ogolnych, ktore wiekszosc z nas bedzie spelnialo, ale sa te bardziej specyficzne tak jak i tu ....ze trzeba byc lekarzem , ktorych juz nie wszyscy moga spelnic.....nie bardzo wiem o co ci chodzilo -
gigsa wrote:Wysłany: 30 października, 21:49 Cytuj | Edytuj | Zgłoś
Też mam taką nadzieję, bo bardzo się tym stresuję
Ja nigdy wcześniej nie badałam hormonów, bo gin mówił, że nie ma takiej potrzeby. Namówiły mnie dziewczyny z forum. I bardzo dobrze, bo może dzięki temu, że tak szybko zostało to wykryte tym szybciej zaczęłam brać leki.
Staraliśmy się 8 cykli i ten 8 okazał się szczęśliwy
Jutro powtarzam betę
To mój jedyny post z fioletowej, który pamiętam, w którym wspominam o różowej stronie
Nie umiem skopiować postu tak jak Ty Amelia, więc wklejam tylko tak
Amelia nie pisałam z Tobą, bo czułam to samo co Ty. Czyli, że Ty nie chcesz pisać ze mną. Dlatego starałam się nie wchodzić Ci w drogę.
To, że piszę o tym co już wiem to chyba nic złego. Pokaż mi posty gdzie tak bardzo chwalę się swoją wiedzą na różne tematy, bo nie ogarniam. I nigdzie nie udaję wszechwiedzącej, bo nią nie jestem.gigsa wrote:Raczej się da
Niżej moje wyniki ze szczęśliwego cyklu
TSH 5,27 (0,27-4,2)
FT3 3,53 (2,02-4,3)
FT4 1,15 (0,93-1,7)
W tym cyklu zaszłam w ciążę nie wiedząc wcześniej, że nie jest dobrze.
Po odebraniu wyników, umówiłam się na poniedziałek do endokrynologa ginekologa z nadzieją, że da mi jakieś leki i szybko zbijemy tsh i będę mogła spokojnie się starać.
Rano przed wizytą zrobiłam test i 2 kreski
Endo gin przepisał mi euthyrox 50 i za dwa tygodnie mam znów wizytę i badanie tsh żeby porównać i sprawdzić czy dawka jest wystarczająca.
Potwierdził też przez badanie usg, że to najprawdopodobniej ciąża. Dostałam też luteinę 50 trzy razy dziennie
Zrobiłam wczoraj badanie beta i wyszło 33.
Teraz jestem zła na siebie, bo w grudniu odstawiłam tabletki i już dawno mogłam zrobić te wyniki, ale 2 ginów mówiło, że nie ma potrzeby, bo wszystko u mnie w porządku. Owulacja występuje itp. i mamy sie starać. Trzeba było ich nie słuchać i dawno zrobić te badania i mieć jakiś obraz sytuacji. Ale teraz jest za późno. Trzymajcie kciuki za to żeby tsh szybko spadło i żeby z groszkiem wszystko było ok -
Asha wrote:No wlasnie...czyli to ogloszenie generalnie jest o tym ze trzeba byc lekarzem.....nie czaje za barzdzo do czego zmierzalas jezeli mam byc szczera.....kazde ogloszenie o prace...bedzie mialo....czesc wymagan ogolnych, ktore wiekszosc z nas bedzie spelnialo, ale sa te bardziej specyficzne tak jak i tu ....ze trzeba byc lekarzem , ktorych juz nie wszyscy moga spelnic.....nie bardzo wiem o co ci chodzilo