X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    co Red u CIebie?
    Ahhh wczoraj z cicha pękł wpadłam do fryzjera - położyłam farbę, ścięłam z 30 cm włosa i mąż w drzwiach zaniemówił - WARTO BYŁO! :D

Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    to co bylo to byl tylko moj foch wiec nie warte to uwagi

Ty wiesz ze ja tu armatke mam..czy nie wiesz B-)

Cwalinka lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjaśniłyście sobie wszystko z Gigsą?

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Udało mi się Was doczytać , musiałam sobie zapisywać co nieco na kartce żeby nie zapomnieć :P Ale wracając do tematu trochę smutno się to czytało . Dałyście mi do myślenia i tak sobie napiszę teraz wszystko po kolei .... Trafiłam na tą stronę we Wrześniu zaczynając od wątku Wrześniowych staraczek później przeskakując do testujących 2-3 Październik . Na początku fajnie się pisało o tych wszystkich objawach obawach testach itd. ... Ale potem zaczęło to być męczące . Znalazłam wątek Zdziska Elżbieta więc zaczęłam podczytywać nawet podjęłam się próby przeczytania 1412 stron ;) doszłam niestety do 345 i zrezygnowałam pewnie do tej pory bym czytała ... Pierwszy raz odezwałam się 9 Października wtedy to Asha jechala na wizytę do kliniki pod tym pretekstem walnęłam mojego pierwszego posta :P A dlatego pod pretekstem bo tak jak pisałam , czytałam was dużo wcześniej i nigdy nie wiedziałam jak zacząć (jak to brzmi hehe ) No więc bardzo się tym przejęłam byłam ciekawa co jej powiedzą jak potraktują (czytałam Ashy pamiętnik za nim się odezwałam) i ucieszyła mnie twoja odpowiedź choć mogłaby być lepsza (odnośnie wizyty) i wtedy postanowiłam że tu zostanę :) Jestem tutaj nie cały miesiąc wow piszę wow bo bardzo się z Wami zżyłam . Interesuje mnie każda z Was i o każdej z Was dużo myślę ... Czasem zdarza mi się popełnić jakąś gafę i choć nie zawsze wy ją widzicie ja zauważam ją po czasie i jestem na to zła ... po prostu zdarza mi się za szybko nadrabiać i przeoczam coś co jest ważne ... Chciałabym żebyście pisały o wszystkim co waas wkurzy dlatego żeby uniknąć sytuacji kiedy się już tego wszystkiego tyle nazbiera że ciężko jest to naprawić ... Jestem szczęśliwa że co raz więcej z was jest w upragnionej ciązy i choć wszystko wydaje się wspaniałe to wiem że i tak nie jest . Chcialabym mieć magiczną różdżkę i np. sprawić żeby mąż Amelii zaczął o nią dbać a i żeby sytuacja u jej Cory w szkole uległa poprawie . Często o tym myślę i wiesz co najchętniej skopałabym twojego męża tak żeby jego mozg zaczął myśleć i czuć co się dookoła dzieje a jego wlasny czubek nosa przestał go tak interesować . Chcialabym żebyś mogła bardzo się cieszyć że jesteś w ciąży a nie myśleć jak to będzie .... I chciałabym żebyś szybko znalazła dobregbo gina a jeśli nie masz czasem czasu go szukać to ja mogę posiedzieć na necie i popatrzeć za nim w twojej okolicy zostanie Ci tylko dzwonić ... Chciałabym również żeby Asha zaszła w upragnioną ciąże a jej katusza się w końcu skończyła . Chciałabym żeby dni leciały szybciej bo bardzo chcę już wiedzieć co się wydarzy na kolejnym spotkaniu w klinice ... Chciałabym też żebyś poszla do lekarza nie takiego przez telefon jeśli nie będzie Ci się poprawiać bo źle się czujesz co raz gorzej a nie co raz lepiej z tego co tu przeczytałam ... Sprawdź jeszcze ulotkę tego cystitis bo tam sam potas jest i może to on Cię osłabił i jest Ci dlatego nie dobrze ...
    Bardzo myślę też o Ani i jej mężu i o waszej sytuacji i wierzę że będzie co raz lepiej po tych ostatnich wynikach . Nie jestem dobra w sprawach sercowych nie znam dokładnie waszej sytuacji ale mam nadzieję że to co było to rozładowanie wszystkich emocji które w was siedziały już od dawna z takiej bezradności ... <3
    Izia kochanie o Tobie myślałam baaaaardzo dużo od podania tutaj tych wynikow i strasznie się balam . Bałam się tego że będę mieć żal do siebie samej że dalam Ci pieprzoną nadzieję pisząc do tych lekarzy dzwoniąc do mamy i jeszcze wszystko Ci tu przekazując ... Bałam się że wyniki się powtorzą ... cieszyłam się że miałas do tego ostrożne podejście .... A teraz ulżyło mi że cieszysz się już 6 tygodniową ciążą <3 teraz zostaje nam modlić się o zdrowe zakończenie nie wcześniej niż w 37 tygodniu ...
    Miki bardzo poruszyło mnie to co tu napisałaś dzisiaj rano i rozumiem i zgadzam się z tobą ... Jesteś również bardzo silną osobą i wiem że Tobie też się uda już nie długo ... <3 Walczymy i czekamy <3 <3
    Dotik czekam na twoją owu i może ten wyjazd pomoże Ci się trochę zrelaksować :) Ja tam lubię czytać o twoim zwariowanym piesku jest kochany i też chcę takiego ale mój mężu na razie się nie zgadza :P nie na boksera :P białe wykładziny w mieszkaniu :P
    Cwalinka u Ciebie też chciałabym żeby mąż zmienił nastawienie i staral się rownie mocno jak ty . Chcialabym żeby był z tobą i zgadzal się na wszystko a nie tylko liczyl że "coś" się stanie samo... Trochę dystansu do swojej pewności siebie na pewno dobrze by mu zrobilo :) Trzymam kciuki za twój sukces w odchudzaniu i z tego co czytałam i jeśli dobrze to zrozumiałam to jesteś dość mocno zmobilizowana :) :) :)
    Tak samo Sylwia kochana bardzo się cieszę że wszystko idzie w dobrym kierunku :) :) :) :) <3
    Gigsa dbaj o siebie mocno widzę że twój mąż bardzo przejęty to dobrze ... Mam nadzieję że wyniki będą lepsze i że nie długo odpuszczą te zawroty glowy ...

Nie wiem co mogę napisać więcej . Chciałabym żebyście wszystko sobie wyjaśniły i żeby nie było więcej takich sytuacji na tym wątku nie chcę byście sobie poszły na jakiś zamknięty pod kluczem :) tak jest fajnie i musi tak zostać ... Zawsze tak jest że po czasie wychodzi kto jest kim i co dla kogo było ważne . Zostają Te które chcą . Dla mnie i dla nie których z was zdziska i elżbieta jest czymś więcej niż przystanią gdzie czeka się na drugą kreskę a potem papa

Uciekłam od Was nie dawno i teraz wiem że źle zrobiłam powinnam zostać i pisać o tym że mi źle a nie zgrywać bohatera uczuć i udawać że jest fajnie i miło ... Ale nie chciałam was dobijać i właśnie skierować was w stronę wspomnień tych złych wspomnień ... tego co też wam nie napisałam zwolniłam się przed wczoraj z pracy . Nie mogę znosić dlużej pieprzonej szefowej która jest tak zjebana że nawet nie wiem do kogo ją porównać ... I dlatego właśnie mój maz postanowil wczoraj podczas mojego kurwa prasowania porwać mnie nad morze ... Jest zajebiście nie ukrywam ale musiałam teraz znaleźć czas i umowilismy się że mam godzinę dla Was żeby napisać i przeczytać to co naskrobalyście dzisiaj ... A i tak za nim to napiszę to wiem że znow będzie plus 20 stron a skończyłam czytać na ostatniej wiadomości dotik :P więc od razu poproszę o skrot :)

Zuzanno droga :-)...to co wtedy napisałaś bylo dla mnie bardzo wazne i będę to miala w pamięci...bylo mi to wlasnie w tamtym dniu zajebiscie potrzebne..i nawet gdyby okazali sie, ze jednak jest nie źle to i tak bylabym Ci wdzieczna za tamten wpis..za troskę, za zaangazowanie...nie każdego na to stać...jestes swietna dziewczyna, pewnie nawet nie wiesz jak swietna :-)..caluje Cie..ahah gratuluje odejścia z roboty...nawrzucalas szmacie? Hahha

Asha, Cwalinka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Ahhh wczoraj z cicha pękł wpadłam do fryzjera - położyłam farbę, ścięłam z 30 cm włosa i mąż w drzwiach zaniemówił - WARTO BYŁO! :D

To moglas mu gebe tasma zakleic a nie odrazu wlosy ciac :O

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Hahaha boisz sie :-D
    no :D

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    ja ostatnio jak worcilam od fryzjera to uslyzlalm KURWA CO TY Z SOBA ZROBILAS

Redhotka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Zuzanno droga :-)...to co wtedy napisałaś bylo dla mnie bardzo wazne i będę to miala w pamięci...bylo mi to wlasnie w tamtym dniu zajebiscie potrzebne..i nawet gdyby okazali sie, ze jednak jest nie źle to i tak bylabym Ci wdzieczna za tamten wpis..za troskę, za zaangazowanie...nie każdego na to stać...jestes swietna dziewczyna, pewnie nawet nie wiesz jak swietna :-)..caluje Cie..ahah gratuluje odejścia z roboty...nawrzucalas szmacie? Hahha

Tez bys tak chciala co hahahahaha nwrzucac szmacie hahaha juz cie kreci i swierzbi co hahahaha

Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki..dalej nie nadrabiam teraz...wyobrazcie sobie, ze glut juz spi...

amelia04072006 lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

A to milutko :-/

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Hej dziewuszki..dalej nie nadrabiam teraz...wyobrazcie sobie, ze glut juz spi...

Chory bedzie czy jak ?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    U mnie było - Ty jesteś łysa :D A włosy z przodu mam niżej brody, z tyłu do karku... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze czy zle ze spi?

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Tez bys tak chciala co hahahahaha nwrzucac szmacie hahaha juz cie kreci i swierzbi co hahahaha
    no no :-) jak kiedyś nadejdzie ta wiekopomna chwila to będę miala dla niej stosowna wiązankę :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To moglas mu gebe tasma zakleic a nie odrazu wlosy ciac :O
    Kobieto - WYGODA, już mnie wkurwiały - plątały się i wiecznie je wiązałam w balasa jakiegoś, bo kokiem to ciężko było nazwać.
    Zaniedbałam basen przez niechęć ich wiecznego suszenia... Teraz - same plusy! :D

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    no no :-) jak kiedyś nadejdzie ta wiekopomna chwila to będę miala dla niej stosowna wiązankę :-)

To nie masz jezcze hahaha ja mialam wrazenie ze z ta wiazanka w gardle to ty juz chodzisz od jakiegos czasu hahahahah

Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Chory bedzie czy jak ?
    nie no raczej nie, po prostu w nocy nie spal, potem do 10 spal i drzemki w ciągu dnia nie bylo to padl bidulek przy mleku

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    U mnie było - Ty jesteś łysa :D A włosy z przodu mam niżej brody, z tyłu do karku... :P
    a ja sobie tylko grzywke zrobilam :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Kobieto - WYGODA, już mnie wkurwiały - plątały się i wiecznie je wiązałam w balasa jakiegoś, bo kokiem to ciężko było nazwać.
    Zaniedbałam basen przez niechęć ich wiecznego suszenia... Teraz - same plusy! :D

Hahahahah kochana ja mam na 1,5 cmo ty mi nie musisz o wygodzie tlumaczyc hahahah

Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To nie masz jezcze hahaha ja mialam wrazenie ze z ta wiazanka w gardle to ty juz chodzisz od jakiegos czasu hahahahah
    mam ale musowo jak cos to wszystko spisać będę musiała żeby nie zapomnieć o czymś..nazbieralo sie przez lata

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
‹‹ 2616 2617 2618 2619 2620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ